Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed vélemények?

Assassin's Creed vélemények?

Figyelt kérdés

nektek hogy tetszett a játék?

milyenek a karakterek,a grafika,a történet stb..

szerintetek érdemes letöltenem?

eddig ezek tetszettek:Dragon Age 1-2,Oblivion,Witcher

2012. okt. 2. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik a játék. Főleg a történet, meg persze a grafika is. Igazából még nem láttam olyat akinek ne tetszett volna a játék miután kipróbálta.
2012. okt. 2. 21:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom mondani, mint az első. Meg sokat is okosodtam történelemből :D Sok kódex, minden személyről írnak kis dolgot (ha még nem is teljesen igaz), megtörtént események (Pazzi összeesküvés, mikor a Medici testvéreket megtámadták a kettesben, az tényleg meg is történt), és még sorolhatnám...
2012. okt. 4. 15:40
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat:)

Még az érdekelne , hogy mindegy-e melyik részével kezdem vagy jobb az elsővel kezdeni a játékot?

2012. okt. 11. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen az elsővel kezd, ha a történetet is akarod érteni. Bár sokan azt írják, hogy nem tetszik nekik az egyes, személy szerint nekem nagyon tetszik (kicsit kezd monoton lenni, de az élvezet megvan). De ha véletlenül nem tetszene, elolvasod a történetét, és kezded a kettessel.
2012. okt. 11. 22:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy is lopod nem mindegy? Próbáld ki és meglatod jó-e! Am rohadt jó gém. XD
2012. okt. 16. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!