Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Kelták királyában (Celtic...

A Kelták királyában (Celtic Kings: Rage of War), hogy lehet megcsinálni két pályát? Többi lent!

Figyelt kérdés
Most kezdtem újra a játékot és elakadtam annál a résznél, amikor Ceasarnál fellázadnak a gladiátorok és kikéne valahogy vinnem a varázslómat, de mindig megölik. Van valami módja? És arra lennék még kíváncsi, hogy amikor Ceasart kell legyőzni, de hiába megyek oda a seregemmel mindig lever és hiába pótolom az embereimet mindig úgy tűnik, hogy soha nem fogy a csapata. Légyszi segítsen, aki már végigvette! Köszönöm! Ja és még valami! Hogyan lehet használni a fogadóknál, hogy átvigyen egy másik térképre, mert mindig azt írja ki, hogy szedjem össze a csapatom.
2012. szept. 22. 19:34
 1/1 Adues válasza:

Először is a gladiátoros pályán, Leldorynt és a vikinget vidd fel a fenti városhoz, ahol a lovasok várnak titeket, oda juttasd el őket, és a város mögé, a fák szélére amennyire csak tudod parkold ott le őket, a pályán már nem is kell használni őket.

Amikor caesart kell legyűrni, szedd össze az összes elérhető sereget, hősök nélkül mindenképpen, és a fix csapatokra küld rá, akik végig ott állnak, mert azok nem élednek, mindig 1 csapatot rohanj meg, leszeded őket, újra hozol csapatot, megint legyűrsz 1 adagot, morzsold fel őket, végül pedig a caesart védő kört támadd meg, de csak ha már minden mást elpucoltál.

Végül pedig a fogadókat ugyan úgy kell használni mint 1 sima pályát befejezel, oda viszed az összes hősöd, (Larax, Leldoryn meg a vikinget) és akkor tudod használni.

Remélem segítettem, és még aktuális volt a válasz.

2012. okt. 12. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!