Kelták Király (Celtic Kings ROW) help?
Figyelt kérdés
Elakadtam a Kelták Királyában azon a pályán, ahol a küldetés elején 2 város közül választhatunk, hogy melyiket foglaljuk el, és egy római (Borii) bizonyos összegekért cserébe hoz szövetséges seregeket. Egyszerűen lehetetlen megtartani a várost, főleg úgy, hogy közben pénzt is kell félrerakjak. Az időnként felbukkanó menekülő szövetséges öszvérek és parasztok meg általában el se jutnak a városomig. Valaki adna esetleg tippeket, hogy könnyíthetném meg a dolgom?2012. ápr. 10. 15:20
1/3 Adues válasza:
Az egyik legegyszerűbb pálya. Fogod a szabad harcosokat meg Laraxot, és elfoglalod a római várost velük, utána pedig szépen megvárod ameddig megjön a 25k arany, (befektetéssel gyorsabb) utána az öszvéreket átviszed Boriihoz és kérsz 1 full sereget. Semmire nem kell költened, csak aranyat keresned, téged nem támadnak be a vadak. Ha mégis Larax leszedi őket. Ha jól csinálod, akkor amire megvan a 25k és átviszed, elindítod, már vihetsz át megint kb 15-t még 1 kisebb seregre és 5 perc alatt win a pálya. Lényeg h a befektetés folyamat menjen a kocsmában. remélem segítettem
2/3 anonim válasza:
én is itt tartok, és úgy tapasztalom, hogy nagyon is támadnak. Ha nem költök védelemre akkor szanaszét vernek :(
3/3 anonim válasza:
Nagyon is támadnak, baromi nagy magas lvl seregekkel, több oldalról. Lehetetlen megtartani a várost még úgy is, ha költök védelemre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!