Mi van a RAGE vége után?
Figyelt kérdés
a) stáblista és game over
b) visszadob a bázisra egy rakás pénzel, és továbbra is megmarad a szabad járkálás bárhova, új mellékküldikkel
Én ezt a kettőt tudom elképzelni, ezek közül melyik fog velem megtörténni a játék legutolsó küldije után ? Ha nem pontosan ez, pontosítást kérek :)
2012. júl. 6. 21:27
1/13 benya123 válasza:
asszem credit és visszadob a bázisra, sandbox játékoknál ez szokott lenni
2/13 anonim válasza:
stáblista és vége,nincs pénz,nincs szabad kóborlás,nincsenek új mellékküldetések,ha a folytatásra nyomsz akkor a legutolsó mentésnél tölt be
3/13 A kérdező kommentje:
Akkor ezt elcseszték... :( Pedíg a játékban bizonyos helyeken van respawn, tehát meg lehetne élni benne :/ Akkor nem csinálom meg a küldit, és megpróbálom elfoglalni magam...
Most ott tartok hogy Redstone irodáját lezárták, mennyi lehet még vissza ?
2012. júl. 7. 11:47
4/13 anonim válasza:
talán 1-2 órányi játék,nem emlékeszem pontosan már,mert fél éve játszottam ki utoljára
5/13 A kérdező kommentje:
Na, mostmár megyek hidatszabadítani... de nem találom "Postman"-t. Tudja valaki hogy ő holvan ?
2012. júl. 7. 13:42
6/13 anonim válasza:
Még a felénél sem vagy. Egyébként stáblista, vége.
7/13 A kérdező kommentje:
A felén már tuti túlvagyok, de ki az a Postman ? Elvileg Subway-townban kéne lennie, de már minden ajtót, utccai szakaszt átnéztem és sehol sincs...
Ha tényleg stáblisa, akkor az utolsó küldi előtt csinálok egy mebtést.
2012. júl. 8. 07:04
8/13 anonim válasza:
valaki leírná nekem a rage végét privibe lééééééééégyszi
10/13 A kérdező kommentje:
youtube - rage final mission
2012. júl. 9. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!