A legkevésbé sem tud érdekelni a Need for Speed széria. Olyan rohadt mélyre ásta magát az utóbbi években, hogy gyakorlatilag senkit sem érdekel egy rész sem, főleg, a évi 2-őt próbálnak letolni a torkunkon. Most próbálják elővenni a régi klasszikusokat, de csak megerőszakolják őket...
Amúgy meg nem "Most Wanted 2012" hanem csak simán "Need for Speed: Most Wanted". (gyűlölöm ezt a felejtsük el a számozásokat mozgalmat, ami most van a játékiparban).
2012. szept. 22. 08:44
4/8 A kérdező kommentje:
Én kb. az összes Nfs résszel játszottam így össze tudom hasonlítani őket. A nfs-ek nfs-je nekem a most wanted! Így nagyon várom az új részt. Tiszteletben tartom a véleményed de én se téged és se másokat nem értem, hogy mi nem tetszik az uj részekben? Mert nem lehet tuningolni? Már lerágott csont.. Sokan a Criterion-t szidják, de a Hp 2010 nekem nagyon bejött és tuti a Most Wanted is kva jó lesz ;) Lehet majd "pengetni” össze-vissza :D Legjobb :D
2012. szept. 22. 10:53
5/8 A kérdező kommentje:
Ja!! És az irányítása legyen ugyanolyan mint az eredeti Mw-nak!!!! Amúgy még a Shift 2 is nagyon jó, most azzal játszom..okt 30-ig ;)
2012. szept. 22. 10:58
6/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak.
Nagyon sz@r lett az NFS.A régieknek volt játékélménye.Most meg már csak a grafikára figyelnek oda.Tényleg jó,hogy már szinte élethű a játék,de azért oda kéne figyelni arra is,hogy lekösse az ember.Egyébként nem tudjátok,hogy melyik NFS volt az amiben volt olyan mód,hogy te voltál a rendőr?Olyan bug volt benne,hogy ha le előzted sokkal a menekülő kocsit akkor valahogy eléd került :D
2012. szept. 23. 12:50
7/8 A kérdező kommentje:
Hot pursuit észekben lehettél rendőr..
2012. szept. 23. 19:34
8/8 anonim válasza:
En is vartam , annyira xar lett ,h 5 perc jatszas utan muszaj volt toroljem ,h nem torjem ossze a gepet:)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!