Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Várjátok már Dec.21-ét, a...

Várjátok már Dec.21-ét, a világvégét? Látjátok már ti is? Itt lesz nemsokára.

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 18:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Én várom.

Reptoid császár.

2012. szept. 4. 18:38
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ja, várom a téli szünetet.
2012. szept. 4. 18:43
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz világvége karácsony előtt. Leszavaztuk.
2012. szept. 4. 18:43
 4/29 anonim ***** válasza:
Én már nem várom:( aznap lett volna a 26. hófordulónk párommal, de a szakítás miatt már nem lesz:(:D
2012. szept. 4. 18:58
 5/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem dec 12-én lesz? Mikor lett eltolva,lemaradtam?
2012. szept. 4. 19:05
 6/29 anonim ***** válasza:
50%

Jaj istenem.. 2000. 01. 01-jén az ezredfordulón vége lett a világnak?

2006. 06. 06-án a "sátán eljövetelekor" (666) vége lett a világnak?

2011. 11. 11-én vége lett a világnak?

Sőt, 1000. 01. 01-jén vége lett?? Akkor is ettől féltek!

Uramatyám, világvége.. de ha ennyire jó minden nap erre gondolni, félni, hogy vajon mi lesz, akkor marhára el lehet cseszni az életet!

2012. szept. 4. 19:06
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Várom.
2012. szept. 4. 19:06
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Még nem látom. Mit kellene látnom?

Amúgy várom. Téli szünet, világvége az nem lesz.

2012. szept. 4. 19:08
 9/29 anonim ***** válasza:
Ha nem is lesz vége a világnak, dec21 egy baromi jó pénteknek ígérkezik. Buli lesz ezerrel... Igen várom.
2012. szept. 4. 19:15
 10/29 anonim ***** válasza:
76%

Egy újabb szerencsétlen, aki b*szik utánna nézni mi ennek az egésznek a valódi alapja, azon kívül, hogy elolvassa néhány narkomán és skrizó "ezoterikus" írását és megnéz egy, a beszámítható és az értelmi fogyatékosok határán lévők számára készült, paranoiás, bugyuta amcsi katasztrófafilmet.

A "világvége" história a maja naptáron alapul! Ez egy rendkívül pontos, a csillagok állása alapján elkészült naptár, melyet úgy említenek, hogy a mi Gergely naptárunknál is pontosabb! Ez a naptár különböző ciklusokra van felosztva, melyek 2000 évenként váltogatják egymást (tehát már több ilyen "világvége" is volt). Most, dec. 21-én egy újabb ilyen ciklus ér véget, de ennek a jelentősége kb. annyi, mintha eggyik hónapból, átlépnénk a másikba. Ebből csinált néhány gerinctelen, sikerhajhász világvége mesét, mely az ezzel foglalkozó könyvek és filmek eladásával sok pénzt hoz a konyhára. Na meg persze, addig még a sok birka, aki unja a nyamvadt életét, legalább addig is ezzel fogalkozik és nem reális, társadalmi problémákkal.

Az, hogy azontúl lesz-e valami jelentősége annak, hogy eggyik-korszakból átlépünk a másikba nemtudni. Az európai asztrológiát követők ezt nevezik a vízöntő korszakának és sokan, sokmindent kapcsolnak ahoz, hogy az új ciklus csillagálása megváltozik, de világvége nem lesz!

Ezt most csak dióhéjban írtam le, ha többet akarsz tudni, olvass ezzel kapcsolatban értelmesebb irodalmakat.

2012. szept. 4. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!