Várjátok már Dec.21-ét, a világvégét? Látjátok már ti is? Itt lesz nemsokára.
Figyelt kérdés
2012. szept. 4. 18:34
21/29 anonim válasza:
Igen, sajnos munkanapnak lett nyilvánítva, mert valami köztes napot kell ledolgozni :-( Ha ez nektek világvége, ám legyen... Ja az is jön, de úgy tudom, hogy 2043-ban lesz.
22/29 anonim válasza:
Én már nagyon várom, kész a bunker, benne kaja, pia dögivel, gyertek ti is van még hely bőven.
23/29 anonim válasza:
Hehe én is éppen pénteken ellenőriztem a bunkert. A kútvíz hibátlan, a két darab perkins-aggregátor kicsit füstölve ugyan, de indult. Klíma megy, légtisztítószűrők a helyükön, hermetikus acélajtók olajozottan záródnak. Kellene valami telefon, vagy mobiltelefon repeater, mert így nem lehet majd észrevenni, ha mégsincs világvége...
24/29 A kérdező kommentje:
Érdekes olvasni a kommenteket. Van egy pár idegbeteg közöttük :D Igazság szerint csak kíváncsi voltam, hogy még ki hisz még ebben...
2012. szept. 12. 10:11
25/29 A kérdező kommentje:
És az is érdekes, hogy ha kiteszek egy érdekes kérdést arra alig jön válasz, ha kirakok egy hülye kérdést arra meg rengeteg válasz érkezik... Nem fordítva kéne lennie?
2012. szept. 12. 10:13
26/29 A kérdező kommentje:
Mi magyarok szeretünk inkább a hülye kérdésekre kommentálni?
2012. szept. 12. 10:15
28/29 anonim válasza:
Üdv a jövőből!
Én 2014-ben is élek! :D
29/29 anonim válasza:
Nem jött el mégsem a világvége. Egész nap vártam a bunkerben. Se robbanás sem a külső áramellátaás leállása. Nofene, mégesm jött el. Felmentem, a világ rendben volt, csak nagyon ködös idő köszöntött be aznap. Azóta meg eltelt öt negyedév, úgyhogy még mindig élünk.
"NINCSEN VÉGZET, CSAK HA TE IS BEVÉGZED !"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!