Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Várjátok már Dec.21-ét, a...

Várjátok már Dec.21-ét, a világvégét? Látjátok már ti is? Itt lesz nemsokára.

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 18:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos munkanapnak lett nyilvánítva, mert valami köztes napot kell ledolgozni :-( Ha ez nektek világvége, ám legyen... Ja az is jön, de úgy tudom, hogy 2043-ban lesz.
2012. szept. 11. 06:30
 22/29 anonim válasza:
Én már nagyon várom, kész a bunker, benne kaja, pia dögivel, gyertek ti is van még hely bőven.
2012. szept. 11. 11:36
 23/29 anonim ***** válasza:
Hehe én is éppen pénteken ellenőriztem a bunkert. A kútvíz hibátlan, a két darab perkins-aggregátor kicsit füstölve ugyan, de indult. Klíma megy, légtisztítószűrők a helyükön, hermetikus acélajtók olajozottan záródnak. Kellene valami telefon, vagy mobiltelefon repeater, mert így nem lehet majd észrevenni, ha mégsincs világvége...
2012. szept. 11. 22:39
 24/29 A kérdező kommentje:
Érdekes olvasni a kommenteket. Van egy pár idegbeteg közöttük :D Igazság szerint csak kíváncsi voltam, hogy még ki hisz még ebben...
2012. szept. 12. 10:11
 25/29 A kérdező kommentje:
És az is érdekes, hogy ha kiteszek egy érdekes kérdést arra alig jön válasz, ha kirakok egy hülye kérdést arra meg rengeteg válasz érkezik... Nem fordítva kéne lennie?
2012. szept. 12. 10:13
 26/29 A kérdező kommentje:
Mi magyarok szeretünk inkább a hülye kérdésekre kommentálni?
2012. szept. 12. 10:15
 27/29 anonim ***** válasza:
ahogy mondod
2012. szept. 12. 19:38
 28/29 anonim válasza:

Üdv a jövőből!

Én 2014-ben is élek! :D

2014. ápr. 3. 16:58
 29/29 anonim ***** válasza:

Nem jött el mégsem a világvége. Egész nap vártam a bunkerben. Se robbanás sem a külső áramellátaás leállása. Nofene, mégesm jött el. Felmentem, a világ rendben volt, csak nagyon ködös idő köszöntött be aznap. Azóta meg eltelt öt negyedév, úgyhogy még mindig élünk.

"NINCSEN VÉGZET, CSAK HA TE IS BEVÉGZED !"

2014. ápr. 3. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!