Hecvid kérdése:
Szerintetek melyik GTA rész a legjobb?
Figyelt kérdés
(ami játszható ps2-n)2012. szept. 15. 19:58
11/18 anonim válasza:
Aki lepontozott az jöjjön csak vissza és sorolja már fel nekem az érveket amiért a 4 jobb a San Andreasnál.Utánna majd én is felsorolom a SA javára.Garantálom hogy elfog vérezni ellenem az illető
12/18 xyasdd válasza:
Szerintem is a Vice city..
Rendkivül jó volt a hangulata történések parádésan pozitivak voltak és ne is beszéljünk a gyönyörű helyszinröl, szimpatikus szereplők (ami a san andreasban lemaradt) és nem utolsó sorban tökéletes zenék.
13/18 anonim válasza:
ha nem sajnálsz 60 dollárt akkor a gta 5
14/18 anonim válasza:
gta V legjobb !!!!!!!!
próbáljátok ki !!!!!!!!!
15/18 anonim válasza:
A Vice City-t kéne feléleszteni!!!! Ha a grafikát nem nézzük az volt a legjobb! :)
16/18 chrishu válasza:
Mondjuk a Vice City is remek lett.
Ha kiadnának egy remake-t plusz küldetésekkel, jobb grafikával stb, akkor lealázná a SA-t és a V-t is
17/18 anonim válasza:
A Vice City örökké!
Egyedi hangulat!
Filmbe illő sztori!
És tényleg minden sokkal szimpatikusabb volt.
Nem feléleszteni kéne a játékot hanem hogy száljon már le a Rockstar San Andreas-ról meg Liberty city-ről.
És egy vadonat új rész Vice Cityben!
18/18 anonim válasza:
Én multkor újra felraktam a vice city-t nosztalgiázás képpen, de már nagyon nem kötött le és gagyinak találtam, amit régen megállás nélkül nyomtam :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!