Hecvid kérdése:
Szerintetek melyik GTA rész a legjobb?
Figyelt kérdés
(ami játszható ps2-n)2012. szept. 15. 19:58
1/18 anonim válasza:
A 4 nem megy ps kettőn?
akkor marad a San Anders..
3/18 anonim válasza:
san andreas a világ legjobb gta ja 4et nemis gépre tervezték
4/18 anonim válasza:
Árulja már el valaki hogy a 4 hogy a fa*zomban lenne jobb a San Andreasnál?
5/18 anonim válasza:
Az hogy élethűbb a vér,kocsitörés,az emberek nem csak 2pózban halnak meg stb. Persze nem a grafika a lényeg hanem az élmény. Meg a san andreast már rég szarrá függtem már lassan a 4et is, szarul van optimalizálva tény, de engem szerencsére nem érint.
6/18 anonim válasza:
"Az hogy élethűbb a vér,kocsitörés,az emberek nem csak 2pózban halnak meg stb"
Oké,jó indulattal ezt a pontot oda írom a 4-nek de ezzel szemben a San Andreas-nak rengeteg pozitívumai vannak a 4-el szemben
7/18 anonim válasza:
Kinek mi jön be san andreasba a sok cheat a jó meg a multiplayer. GTA 4 élethűség és a küldetések. Egyébként lehet bennem van a hiba az nfs most wantedet se szeretem annyira mint mások azt tartják a legjobbnak ezek szerint szeretek különcködni :P
9/18 anonim válasza:
Nekem az összes megvan a III-től kezdve,de a Vice City tetszett a legjobban :D
10/18 anonim válasza:
Egyértelműen a San Andreas a tuti, a 4 csak annyiban jó, hogy valósághűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!