Slender történet?
Figyelt kérdés
Annyit tudok hogy, 8 papírt kell megszerezni. Nos kiprobálgadtam, de sokszor elkapott, meg volt hogy eltudtam menekülni, de a lényeg hogy a Slenderman csak ugy odaterem, vagy én futok bele?2012. aug. 29. 22:25
11/16 A kérdező kommentje:
*Helyesbitek játékhoz
2012. aug. 29. 23:44
12/16 anonim válasza:
1. ;)
Hát szerintem az hogy :
7 éves Jake nevezetű kis srác egy olyan rajzott készített ahol rajta van ez a slender man.(amit küldtem oldalt azon megnézheted)Ez a kisgyermek rá egy hétre eltűntnek nyilvánították és sosem találták meg.
Játékban mondjuk csak firkák vannak de szerintem ezek az "eltűnt" emberek firkáik.<-Legalább is gondolom :)
13/16 anonim válasza:
Összegzésképpen röviden annyi a sztori, hogy egy parajelenség-gyártó fórumra egy csávó megszerkesztette Slender Man históriáját. Eleinte fotókkal meg rajzokkal kezdődött, amiken feliratok voltak "Ez nem szereti ha nézik" meg ilyenek. Ebből jött a játék fő része, a papírgyűjtögetés. Utána jöttek az eltűnések, meg a hivatalos(?) papírok, meg a széttépett-alig olvasható naplók. Aztán valaki(k) kitalálták ezt a mai is "futó" Marbe Hornets sztorit, és ha jól emlékszem, ebből lett merítve az erdőben mászkálás.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. aug. 30. 21:01
15/16 A kérdező kommentje:
Utolag lenne még 1 kérdésem. Hogy hogyan érdemes a játékkal játszani? Ugyértem hogyha pl. nem nézzek felé meg nem akadok bele, akkor nem lhet baj? Pl. Meglátom hogy mögöttem van, és akor mek szépen tovább nem nézek hátra, akkor mi történik? Megijeszt?
2012. szept. 10. 22:01
16/16 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon nézz rá, legalábbis a lámpával ne. Hogy miért, nem tudom sztem így nem vesz észre, bár egyébként se tudna "észre venni". Hát nincs arca! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!