Half-life történet?
Én nagy half-life rajongó vagyok..de van egy két dolog a történetében ami nem világos. és mivel nem tudok angolul nem minden értek meg belőle.
1. Mikor játszódik a hl1? (évszám)
2. Az hl2ep1 végén Barney beszál egy vonatba és elmennek City 17-ből. Mi egy késöbbivel megyünk de elkap a portálvihar. Mi ketten éljük túl Alyx-el..De akkor Barney túlélte vagy meghalt?
3. Shepard- ot is kiragadja az időből g-man. De nem tudom mi lett vele. Van valami utalás a half life 2 ben valahol rá? Vagy nem is lesz benne többet?
4. hl2 ben Ravenholm-ban ismerkedünk össze Father Grigori-val. De utánna lesz még a játékban, vagy meghalt?
5. A hl2ep2 végén a laborban találsz egy régi H.E.V. töltő paneljét. Ami a régi BM-ból származhat. Ennek van jelentősége vagy csak vicc kedvéből tették be?
6. Úgy tünik a hl2 összefűzödik a portal-al. Mivel mind a kettőben van Aperture Science. De ez a portal története elött vagy már utánna játszódik.
7. Az utolsó kérdés nem a hl-hez kapcsolódik. Hanem, a Portal-hoz. A végén amikor a tortát megkapjuk, vann ott egy billlentyűzet. Amin egy két gomb más színü. Ezekből pont azt lehet kirakni hogy Adrian Shephard. Véletlen lenne, vagy szándékos utalás?
1.azthiszem a 80 as 90 években mert még fekete fehér képek vannak benne.
2.túlélte
3.ha minden igaz shephard tesztalany ként kel fel az aperture science nál
4.meghal
5.csak easter egg :)
6.eggyidőben,és a gravity gun is az aperture ciennce fejlesztette ki
7.shephard csinálta direkt így :)
Hello! Nem akarom már külön kiirni azal ha tudnátok itt válaszolni az jó lenne.
Miért szeretik a half life ot? Sose peobaltam és nincs is min de érdekel. Én csak ilyen modokat láttam esdig belöle yt-on.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!