L4D 2: Hogy kerülnek oda a The Passing résznél az 1-esből a szereplők, mi ennek a története? (lent minden)
Az 1-est azért nem vittem végig, mert nem tetszett. A 2-esben amit beszél nem nagyon értem, mert angolul van, nem vettem meg az eredetit.
Hogy kerülnek az 1-esből a szereplők a 2-es 2. pályájára?
Egy hídon állnak és lőnek és segítenek nekem. De csak 2 vagy 3, a többi sztem meghalt.
Mi ennek a története? Mit kell tudjak az 1-es történetéről?
A végén tudom, hogy egy biztonságos kamionnal mennek el. Legalábbis egy videóban "last mission" névvel ez volt.
Direkt azért jöttek, hogy segítsenek nekem?
Köszi a válaszokat előre.
Az első szereplői egy katonai bázisra kerülnek, ahol azt vizsgálják, hogy ők miért immunisak a fertőzésre. De végül oda is elér a kór és elmenekülnek egy vonattal. Majd a The sacrefice pályán Bill feláldozza magát, hogy a többiek túléljék. Louis pedig lesérül.
Amúgy a L4d2 szereplői szerintem kakik az elsőkhöz képest. De mindegy, mindenkinek más tetszik.
Ha jó vagy angolból (bár elég a közepes, mert nem bonyolult a szöveg), és van időd olvasd el, tessék:
4 részes
a szereplők kevésbé lettek felruházva valós személyiséggel!
az első részben minden karakternek volt vmi kulszszerepe, a 2ben igazából a legelején coach dagadt és kiröhögik, és egész végig csak Nick és Ellis veszekszik, Rochelle egy szót nem szól ha nem vele vagy!
amúgy jobban megéri a l4d2, mert abban benne van a l4d is xD
Az eredeti kérdésemre még mindig nem kaptam választ:
Mit keresnek a 2-es The Passing résznél ott az 1-esből a szereplők? A képregény végén, ha jól értettem elmennek a szigetre. Vagy az 1-esben is van olyan rész ahol kell segíteni Elis-éknek? Vagy csak a 2-esben van ez, hogy jöttek segíteni a szigetről?
Na, ezekre még nem kaptam választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!