Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » L4D 2: Hogy kerülnek oda a...

L4D 2: Hogy kerülnek oda a The Passing résznél az 1-esből a szereplők, mi ennek a története? (lent minden)

Figyelt kérdés

Az 1-est azért nem vittem végig, mert nem tetszett. A 2-esben amit beszél nem nagyon értem, mert angolul van, nem vettem meg az eredetit.

Hogy kerülnek az 1-esből a szereplők a 2-es 2. pályájára?

Egy hídon állnak és lőnek és segítenek nekem. De csak 2 vagy 3, a többi sztem meghalt.

Mi ennek a története? Mit kell tudjak az 1-es történetéről?

A végén tudom, hogy egy biztonságos kamionnal mennek el. Legalábbis egy videóban "last mission" névvel ez volt.

Direkt azért jöttek, hogy segítsenek nekem?

Köszi a válaszokat előre.

2012. júl. 16. 13:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az első szereplői egy katonai bázisra kerülnek, ahol azt vizsgálják, hogy ők miért immunisak a fertőzésre. De végül oda is elér a kór és elmenekülnek egy vonattal. Majd a The sacrefice pályán Bill feláldozza magát, hogy a többiek túléljék. Louis pedig lesérül.

Amúgy a L4d2 szereplői szerintem kakik az elsőkhöz képest. De mindegy, mindenkinek más tetszik.

2012. júl. 16. 13:43
 2/15 anonim ***** válasza:
*Egy képregényt adtak ki, hogy elmeséljék a történetüket, az eredeti négyesnek,
2012. júl. 16. 13:43
 3/15 A kérdező kommentje:
oké, de hogy kerülnek a hídra, és ők direkt nekünk jöttek segíteni?
2012. júl. 16. 13:48
 4/15 A kérdező kommentje:
és milyen képregyént
2012. júl. 16. 13:48
 5/15 A kérdező kommentje:
megvan a képregény
2012. júl. 16. 13:50
 6/15 A kérdező kommentje:
nem kérek választ, köszi
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha jó vagy angolból (bár elég a közepes, mert nem bonyolult a szöveg), és van időd olvasd el, tessék:

[link]

4 részes

8/15 A kérdező kommentje:
amúgy még annyi, hogy tényleg jobbak a szereplők, de neekm maga a játék a 2-esben tetszik jobban. A feladatok, stb.
2012. júl. 16. 13:54
 9/15 anonim ***** válasza:

a szereplők kevésbé lettek felruházva valós személyiséggel!

az első részben minden karakternek volt vmi kulszszerepe, a 2ben igazából a legelején coach dagadt és kiröhögik, és egész végig csak Nick és Ellis veszekszik, Rochelle egy szót nem szól ha nem vele vagy!

amúgy jobban megéri a l4d2, mert abban benne van a l4d is xD

2012. júl. 17. 09:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Az eredeti kérdésemre még mindig nem kaptam választ:

Mit keresnek a 2-es The Passing résznél ott az 1-esből a szereplők? A képregény végén, ha jól értettem elmennek a szigetre. Vagy az 1-esben is van olyan rész ahol kell segíteni Elis-éknek? Vagy csak a 2-esben van ez, hogy jöttek segíteni a szigetről?

Na, ezekre még nem kaptam választ.

2012. júl. 17. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!