Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » L4D 2: Hogy kerülnek oda a...

L4D 2: Hogy kerülnek oda a The Passing résznél az 1-esből a szereplők, mi ennek a története? (lent minden)

Figyelt kérdés

Az 1-est azért nem vittem végig, mert nem tetszett. A 2-esben amit beszél nem nagyon értem, mert angolul van, nem vettem meg az eredetit.

Hogy kerülnek az 1-esből a szereplők a 2-es 2. pályájára?

Egy hídon állnak és lőnek és segítenek nekem. De csak 2 vagy 3, a többi sztem meghalt.

Mi ennek a története? Mit kell tudjak az 1-es történetéről?

A végén tudom, hogy egy biztonságos kamionnal mennek el. Legalábbis egy videóban "last mission" névvel ez volt.

Direkt azért jöttek, hogy segítsenek nekem?

Köszi a válaszokat előre.

2012. júl. 16. 13:39
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
9. hsz-s, hog érted, hogy benne van a l4d 1? az 1-es kliens, az egész? hol találom meg?
2012. júl. 17. 10:21
 12/15 anonim ***** válasza:

figyelj:

A L4D Karakterei a játék végén elmenekülnek a katonasággal egy támaszpontra.Kiderül hogy ki akarják őket viszgálni, mert nem tudják, hogy éltek túl 2 hetet a fertőzöttek között.Valamelyik okos (szarkazmus) katona megnyomja a vészjelzőt, amitől persze fél amerika megtámadja a bázist.A 4 szereplő, 2 katona meg 1 orvos menekülni próbál,a helijüket lerántja egy tank, úgyhogy vonattal mennek, a 2 katona elszakad tőlük, az orvostz megtámadják a fertőzottek, de Bill elindul a többiekkel eggyütt a vonattal,othaggyák a dokit megdögleni.kiszállnak a vonatból valahol, egy híd közelében, és bill elmondja, hogy egy "Florida Keys" nevű szigetre mennének.Luis talál egy yachtot, de nem tudja, hogy tele van Witch-ekkel(!!), és az eggyik majdnem letépi a lábát(mármint Luisnak).Találnak 1 vitorlást, tele kajával, azzal mehetnének a szigetekre (Florida Keys), de a híd le van eresztve és nem tudnak átmenni alatta,így felmennek, luist felrakják a gépágyúhoz,és ők pedig elindítják a generátort, jönnek a fertőzottek+4 tank,de a híd beragad.Bill leugrik, aktiválja a generátort, de meghal, mert minden rátámad.Így a megmaradt 3 (Zoey, Francis és a sebesült Louis)két útvonalon halad a két játék sazerint:

A L4d-es képregény szerint elindulnak a szigetekre, viszont a 2-réssz szerint ott maradnak, és a 2. részben ez a híd látható, csak felemelve, így hogy továbjusson a többi túlélő, le kell ereszteni azt.

így jutott a L4D 3 túlélője a hídhoz.

Remélem segítetztem ezzel :D

2012. júl. 18. 10:52
 13/15 A kérdező kommentje:
értem, köszi, szóval 2 vége van a történetnek, vagy nyitott vége. na, m1, mert értem, köszi ,nem kérek több választ.
2012. júl. 18. 10:58
 14/15 anonim ***** válasza:
igazábol nincs két vége,csak az eggyiket akkor csinálták, amíg nem volt meg a másik,úgyhogy valószínű hogy a vége ugyanaz:az 1. túlélők a szigetekre mennek, csak később :D
2012. júl. 20. 08:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Sok hülye ***-nak üzenném hogy mielőtt játszana/megvenné a 2-őt az 1-et vegye!!! Elég egy nyomorék dolog volt hogy minden 1-es dolgot betettek a kettőbe-.-" Így ugye a sok low nem fogja megvenni az 1-et pedig sokkal jobb és az egésznek sokkal jobban zombis feelingje van. Meg nem lennének ilyen gondok mint ez a kérdés-.-
2012. júl. 22. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!