Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti már várjátok, hogy polcokra...

Ti már várjátok, hogy polcokra kerüljön az Assassin's Creed III?

Figyelt kérdés
Én bazira :D!
2012. aug. 24. 17:34
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Dehogyis nem! Lenne világvége, de majd Desmond megment minket, az biztos.
2012. aug. 28. 14:50
 32/37 A kérdező kommentje:
Halál komolyan gondoltam a világvégét :(
2012. aug. 29. 20:04
 33/37 anonim ***** válasza:

Ha ezt megnézed, akkor már semmi okod nem lesz az aggodalomra (nézd végig):

http://www.youtube.com/watch?v=xwBqxbia7S4

2012. aug. 29. 21:04
 34/37 A kérdező kommentje:
Ugyan már!Simon szavának nem hiszek!
2012. aug. 29. 21:21
 35/37 anonim ***** válasza:

Pedig ezek igazak. Apám is mondta, hogy 2000-ben (még kicsi voltam) lett volna világvége, de mivel nincs nulladik év, ezért kitalálták, hogy 2001-ben lesz... Meg még sok más.

És szerinted miért mindig Amerikában találják ki ezeket a hülyeségeket? A dinoszauruszokra is odacsapódott, mayáknál találták ezt a hülye táblát, Amerikába fog becsapódni az aszterodia....

Mert Amerika az az állam, ami legjobban próbálja kontrollálni az embereit, és a legtitkosabb szervezetek működnek ott.

Semmi okod nincs félni. Már 10000 világvége volt. Ez csak azért van felfújva ennyire, mert most van már internete szinte mindenkinek, és megy körbe-körbe a hír, és mindenki retteg...

2012. aug. 29. 21:25
 36/37 anonim ***** válasza:
Azért, hogy az amerikaiak rettegjenek főleg....
2012. aug. 29. 21:26
 37/37 anonim ***** válasza:

A "nincs pénze de játszani szeretne" kérdéskörre: ha nincs pénzed nem játszol. Pont.

Ezen nincs mit magyarázni, ha nincs pénzed ruhára, akkor sem magyarázat rá az, hogy lopsz. Ha nincs, akkor nincs, más dolgozott azért, hogy elkészüljön, te se néznéd jó szemmel, ha valaki bemenne a lakásodba, és kipakolná a hűtőt, mert nincs pénze kajára.

Más kérdés, ha valaki azért tölt le valamit, hogy megnézze, érdemes-e neki pénzt áldoznia rá, vagy sem. Nagyon kevés játék van, amit kipróbálás nélkül megveszek, csak a battlefieldek ilyenek általában, ott ugye a multi miatt esélytelen is tört verzióból értelmes véleményt megállapítani - amiatt meg nem fogok elnézést kérni senkitől, mert fél órát-órát játszottam valamivel, hogy egyértelműen meg tudjam állapítani, hogy nekem távolról sincs igényem többre az adott játékból.

2012. szept. 6. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!