Ti már várjátok, hogy polcokra kerüljön az Assassin's Creed III?
Minek vesszük meg? Pfff... elég szánalmas vagy... Pl. a multiplyer-ért, azért mert nem vagyunk ingyenélők... Meg ha nekem (és még sokaknak) az egyik kedvenc játékom, akkor nekem megér annyit, még tiszteletből is...
Amúgy meg ne csak abból indulj ki, hogy mindenki PC-s...
Utolsó:
Igaz. Xbox, ps3... de azt is fel lehet törtni, de akkor már csak kalózjátékokat játszhatsz. Nem kell veszekedni egymás ellen, hogy a kalózok és, akik megveszik. Mind a kettőnek vannak érvei, és azok jók is, és ez ellen nem lehet semmit tenni. Aki kalózkodik: Képzeld el, hogy éppen, hogy ki tudja fizetni a lakást, a kaját, ruhákat, és nem marad pénze, de szeretne játszani. Persze, hogy le fogja tölteni, és még ingyenes is. Viszont ez rossz a játékkészítők számára, mivel nem fognak annyi pénzt keresni. Viszont ha megveszed, akkor tisztességes vagy, multiplayerezhetsz is, és segíted a játékkiadót. Szerintem egy 3-4 év múlva nem fognak pc-s játékokat készíteni, ha nem lesz nagy profit, mivel a pc-n játszók száma több, mint 90%-a letölti a játékokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!