Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ti már várjátok, hogy polcokra...

Ti már várjátok, hogy polcokra kerüljön az Assassin's Creed III?

Figyelt kérdés
Én bazira :D!
2012. aug. 24. 17:34
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 25. 22:41
 12/37 A kérdező kommentje:
Egyáltalán minek késik?!
2012. aug. 25. 22:44
 13/37 anonim ***** válasza:
Vagyis egészen pontosan 24 napot fog késni. Mi ebben a meglepő? Minden AC játék késettxeddigcis PC-n. Az első rész konkrétan majdnem egy évet... A második majd nem fél évet. A BH és a Revelations talán egy hónapot. Mondjuk engem ez nem érint, mert xboxon fogom tolni ;).
2012. aug. 25. 23:45
 14/37 anonim ***** válasza:
Kalózkodás miatt késik meg a jobb grafika miatt vagy valami ilyesmi. Figyeld. Ha eltolják a pc-t. Lehet, hogy addig valaki nem vár, vesz egy xboxot vagy ps3-at és megveszi azon :D Vannak ilyenek. Meg mindig is azért késett az AC, mert többet dolgoznak rajta, mint a többi platformon.
2012. aug. 26. 07:15
 15/37 A kérdező kommentje:
De akkorra már nem birom játszani PC-n.Asszem tudjátok h miért. De én biza nem költöm a pézt xboxra és ps3-ra.
2012. aug. 26. 23:29
 16/37 anonim válasza:
Minek veszitek meg?? Tök felesleges, legalábbis szerintem, a multi nekem nemjön be. Én csak lekalózkodom majd torrentröl és mehet a single :D
2012. aug. 27. 02:29
 17/37 anonim ***** válasza:

Minek vesszük meg? Pfff... elég szánalmas vagy... Pl. a multiplyer-ért, azért mert nem vagyunk ingyenélők... Meg ha nekem (és még sokaknak) az egyik kedvenc játékom, akkor nekem megér annyit, még tiszteletből is...

Amúgy meg ne csak abból indulj ki, hogy mindenki PC-s...

2012. aug. 27. 08:43
 18/37 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Igaz. Xbox, ps3... de azt is fel lehet törtni, de akkor már csak kalózjátékokat játszhatsz. Nem kell veszekedni egymás ellen, hogy a kalózok és, akik megveszik. Mind a kettőnek vannak érvei, és azok jók is, és ez ellen nem lehet semmit tenni. Aki kalózkodik: Képzeld el, hogy éppen, hogy ki tudja fizetni a lakást, a kaját, ruhákat, és nem marad pénze, de szeretne játszani. Persze, hogy le fogja tölteni, és még ingyenes is. Viszont ez rossz a játékkészítők számára, mivel nem fognak annyi pénzt keresni. Viszont ha megveszed, akkor tisztességes vagy, multiplayerezhetsz is, és segíted a játékkiadót. Szerintem egy 3-4 év múlva nem fognak pc-s játékokat készíteni, ha nem lesz nagy profit, mivel a pc-n játszók száma több, mint 90%-a letölti a játékokat.

2012. aug. 27. 12:02
 19/37 anonim válasza:
16 os válaszoló vagyok, nekem is kedvencem, de sajnos nekem ilyenekre nincs pénzem.
2012. aug. 27. 12:37
 20/37 anonim válasza:
:S Az rossz lenne ha nemgyártanának PC-re. Olyan jó, hogy minden új játék megjelenésén csak egy kattintás és a torrent leszedi 10 perc alatt.
2012. aug. 27. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!