Ti már várjátok, hogy polcokra kerüljön az Assassin's Creed III?
Figyelt kérdés
Én bazira :D!2012. aug. 24. 17:34
21/37 anonim válasza:
10 perc alatt???
jó neked/a neted :D
22/37 A kérdező kommentje:
A PC változat a neten nem fog késni?Mármint lebirom majd tölteni késés nélkül? Mert azért én is szoktam tölteni.
2012. aug. 27. 19:03
23/37 anonim válasza:
Miért ne késne? Pont, hogy a megjelenés után pár nappal jelenik meg a torrenten az ingyenélő verzió... Amúgy miért nem tudsz már akkor vele játszani? Vizsgák, vagy mi :)?
Amúgy a "10 perces" kommentelőnek üzenném, hogy pont ti miattatok tart ott a PC, ahol... Egyszer észreveszitek, hogy a kiadóknál betelik a pohár... Akkor próbáld majd lopni a netről a játékokat... Nem fog sikerülni, mert egyáltalán nem is lesz PC-s verzió.
24/37 anonim válasza:
Ja 10 perc alatt. 10.megabyte/sec-el jönnek a cuccok.
25/37 anonim válasza:
ezalatt érted hogy 2 perc alatt lejön 1 giga
26/37 A kérdező kommentje:
A világvége miatt...
2012. aug. 27. 22:08
27/37 anonim válasza:
Még világvége előtt gyorsan kitolom AC3-at :D
28/37 anonim válasza:
2 perc alatt 1 giga???
b*zd meg én meg most szedtem le egy 3 gigásat, 4 perc híján 13 óra alatt
30/37 anonim válasza:
A világvégét ugye nem gondolod komolyan :)? (tudom, hogy nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!