Elakadtam a Silent Hill (PS1) játékban, de nem tudom, mit kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
Tehát már eljutottam az iskolába, a kémia teremből elvettem az aranynapot és odaraktam a toronyóra Golden Sun helyére.Most a portán láttam, hogy menjek a zongorához, oda is mentem és ki volt nyitva.Véresek voltak a billentyűk és lehet a zongorán játszani.a probléma az, hogy mit?A táblán van egy vers, de nem jövök rá hogyan segítene.HELP:D2012. aug. 21. 16:31
11/11 anonim válasza:
A sörétes a véres-rozsdás iskola WC-jében van. Az egyik klotyó teleportként működik (lőszer dögivel, azaz 3), a másik meg egy hullát, feliratot a falon, meg puskát rejt.
Dehogynem! Lelövi a dögmadarat (még animációt is kapsz hozzá), utána meg lő egyet rád, amikor Harry azt mondja: Don't shoot! Összekuporodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!