Elakadtam a Silent Hill (PS1) játékban, de nem tudom, mit kéne csinálnom?
Fuuu most megint elakadtam:D
De ez nincs benne a végigjátszásban:O
Ott lennék hogy az összeszedett cuccokat be kell rakni egy ajtóba, majd jöhet a final boss stb.:D
De 1 az 5ből nincs meg.
Elvileg a generátorral kell babrálni valamit, majd elmenni ahhoz a szobához ahol van egy vasnégyzet a falon, és mivel a generátorral babráltunk, az a cucc leesik a falról, és ott lesz a kulcs egy ajtóhoz, amiben benne van az 5. elem...
Nagyon elcsesztem vmit:D
Tehát elmentem a bosshoz, aki a kislány volt, fehéren világított. HÁT LŐTTEM. Néhány puskagolyó elég volt, de az animáció egyáltalán nem az volt amire vártam:D
A csávó tiszta depressziós volt, majd mondogatta a lánya nevét, eközben a csaj eltűnt. Majd a végső animáció, hogy az autóban fekszik holtan :(
Lehet az volt a baj,hogy nem vettem fel a sörétest, vagy már korábban lelőttem a rendőrcsajt is?Nem tudom majd kiemelem a kérdést:D
Nem vetted fel a sörétest? Azt meg hogy csináltad? :)
A sárkányt az iskolában eleve azzal kell kinyírni!
Amúgy valószínűleg nem mentetted meg Kaufmannt (a pisztolyos doki a kórházból, aki le akart lőni), plusz kinyírtad a rendőrnőt, amit le kellett volna önteni a vörös trutyival a kórházban volt a legelején. A palackot a konyhából, a trutyit meg a földről kell beletölteni.
Ez a totális bad ending,ami azt jelenti, hogy...
A végén spanyolul énekelt egy nő? Mert ha igen, akkor pech, majd legközelebb. Amúgy hova valósi vagy?
És a sörétes hol van?:D
Valahol a szörny közelében?
Amúgy a kórházban nem támadt rám a csávó :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!