Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Elakadtam a Silent Hill (PS1)...

Elakadtam a Silent Hill (PS1) játékban, de nem tudom, mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés
Tehát már eljutottam az iskolába, a kémia teremből elvettem az aranynapot és odaraktam a toronyóra Golden Sun helyére.Most a portán láttam, hogy menjek a zongorához, oda is mentem és ki volt nyitva.Véresek voltak a billentyűk és lehet a zongorán játszani.a probléma az, hogy mit?A táblán van egy vers, de nem jövök rá hogyan segítene.HELP:D

2012. aug. 21. 16:31
1 2
 1/11 kilroy válasza:
2012. aug. 22. 00:51
 2/11 A kérdező kommentje:
köszi, már találtam magyarul is:D
2012. aug. 22. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
No lám, egy SH fan! Manapság egyre ritkább!
2012. aug. 28. 09:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Fuuu most megint elakadtam:D

De ez nincs benne a végigjátszásban:O

Ott lennék hogy az összeszedett cuccokat be kell rakni egy ajtóba, majd jöhet a final boss stb.:D

De 1 az 5ből nincs meg.

Elvileg a generátorral kell babrálni valamit, majd elmenni ahhoz a szobához ahol van egy vasnégyzet a falon, és mivel a generátorral babráltunk, az a cucc leesik a falról, és ott lesz a kulcs egy ajtóhoz, amiben benne van az 5. elem...

2012. aug. 28. 10:34
 5/11 A kérdező kommentje:
VISZONT: Nekem nem esik le a falról az a négyzet
2012. aug. 28. 10:36
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem is fog, ha nincs még meg a rozsdás csavarhúzód! Akkor leesik a fedőtábla. HA lekapcsoltad az áramot a generátornál, akkor kiveheted a kulcsot, viszont nem működik a lift, de bizonyos ajtón eljutsz oda ahová kell. Ha beillesztetted az összes tárgyat az ajtóba (ouroborus diszk, kard, kígyós bot, ankh, zsidócsillag), akkor kinyílik. Az animáció után jön a Boss Samael. 1 trükk lődd ki az összes töltényed mindenből, fusd körbe 5x és vége a játéknak! ;)
2012. aug. 28. 14:55
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi:D
2012. aug. 28. 16:59
 8/11 A kérdező kommentje:

Nagyon elcsesztem vmit:D

Tehát elmentem a bosshoz, aki a kislány volt, fehéren világított. HÁT LŐTTEM. Néhány puskagolyó elég volt, de az animáció egyáltalán nem az volt amire vártam:D

A csávó tiszta depressziós volt, majd mondogatta a lánya nevét, eközben a csaj eltűnt. Majd a végső animáció, hogy az autóban fekszik holtan :(

Lehet az volt a baj,hogy nem vettem fel a sörétest, vagy már korábban lelőttem a rendőrcsajt is?Nem tudom majd kiemelem a kérdést:D

2012. szept. 1. 23:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem vetted fel a sörétest? Azt meg hogy csináltad? :)

A sárkányt az iskolában eleve azzal kell kinyírni!

Amúgy valószínűleg nem mentetted meg Kaufmannt (a pisztolyos doki a kórházból, aki le akart lőni), plusz kinyírtad a rendőrnőt, amit le kellett volna önteni a vörös trutyival a kórházban volt a legelején. A palackot a konyhából, a trutyit meg a földről kell beletölteni.

Ez a totális bad ending,ami azt jelenti, hogy...

A végén spanyolul énekelt egy nő? Mert ha igen, akkor pech, majd legközelebb. Amúgy hova valósi vagy?

2012. szept. 2. 13:39
 10/11 A kérdező kommentje:

És a sörétes hol van?:D

Valahol a szörny közelében?

Amúgy a kórházban nem támadt rám a csávó :O

2012. szept. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!