17 éves vagyok és legózok, legora gyűjtök pénzt, ez ciki vagy normális dolog?
(Képzeld el, ahogy kapsz tőlem pár "atyai" pofont)
Drága barátom. A LEGO egy olyan betegség, amit az ember soha nem fog kinőni! Mert jó! Mert valószínüleg a legkreatívabb játék, amivel valaha találkoztam. Az adott személyt egy kis kockavilág mindenható urává változtatja. Hogy ebben mi a gáz, azt a mai napig nem tudtam felfogni.
Természetesen van, aki nem törődik vele annyit... Ellenben... Aki cikinek találja... Annak valószínűleg nem volt gyerekkora.
Csak... Ennyit tudok mondani... Ízlések, ízlések, ha ezért bárki megszól, azt csak sajnálni tudom.
...A LEGO egy örökzöld dolog. Egy fontos dolog, mely megment minket attól, hogy felnőjünk.
Illetve...Az a LEGO szett... A Tower Bridge. Az egy zseniális készlet... De én azt mondom, hogy 67 ezerből akkor már inkább... Inkább egy hétnyi alkohol...
Nem egy apukáról hallottam már, akik karácsonykor rácuppantak a gyerekük legojára! :) :)
Én majd 40 éves nő létemre a téli pékség nevű játékra vágyom. Remélem jövőre megengedhetem magamnak...
Fiamnak is sokszor én rakom össze a legoit, amihez nincs türelme.
Hiába, de fájdalmasan kimaradt a gyerekkoromból a lego, mert nagyon drága volt... könnybelábad a szemem, ha ilyen téli témájú legot látok. Lehet én sem vagyok normális... :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!