Miért izgatja ennyire a szüleimet a játékok korhatárjelzése (lent bőven)?
Fallout New Vegas ban azért durva ahogy darabokra dobbanak holtestek és gurulnak pörögnek... abban kicsit sok is volt ez nekem de aztán nem figyeltem rá
aztán FO 3 ban meg "hiányzot" ez vagyis furcsa volt hogy: hogy hogy new vegasban ugy hetelödnek amit megölsz még fo 3 ban anyira nem
pedig lényegében ugyan az a motor és fizikai is és eben is részben szét esnek
csak furcsa volt amugy mint fallout okban is inkább ubdorító rossz dologok ezek mint ahogy Postal banbis persze az kimondotan ezért van:D
de aligha vágyik bárki is valóságban ilyenekre hisz még játékban is "csak szükséges rossz" :P
hisz megtámadtak az idíóták meg kel védeni magad:p
amugy mond szüleidnek hogy fallout azért van hogy felkészítsen egy lehetséges atomkatasztrófárá :P
Skyrim et meg nembigazán értem
szerintem aban nincs horror anyira (fallout hoz képest)
inkább csak akciós és még inkább fantáziás "régi korokat idézö" igazából akkor 12 éves filemeket sem nézhetnél ha azt nem...
Érvelj ezekkel(nekem is régen ez volt a bajom,ezeket elmondtam és rendbejött):
-A videójátékok nagyban tanítnak angolra
-A csapatmunkát is megtanítják
-Néha le kell vezetni a dühödet,és hát így jobb,mintha az öcsédet vernéd ennek érdekében
-Fiú vagy,nem várhatja h majd pónizni fogsz
-Ez egy játék.Nem a szomszéd városból kapod a felvételeket csak játszol
-Egyszer muszáj megtanulni,hogy az életnek van ilyen arca is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!