Mit mondjak? Hegedülni szeretnék megtanulni, de nem engedik. Hogy győzzem meg a szüleimet?
Gyakorold a kottaolvasást, hogy még jobban menjen, győzd meg anyukádat, hogy te igenis tudsz kottát olvasni! :)
Hogy mekkora hegedűre van szükséged, azt nem tudom, szerintem próbálgasd a boltokban a különböző méretű hangszereket, és amelyiknek jobban kézre esik a fogása, az lesz a jó. :) De erről megkérdeznék azért egy hegedűtanárt..:)
O.O
Ez meg mi az, hogy nem engedik, hogy a gyereke művelődjön...
Így van, gyakorold a kottaolvasást. Egy idő után menni fog. Ha tanárnál akarsz hegedülni, szolfézsra is kell majd járnod. Nem olyan szörnyű, csak gyakorolni kell.
Az,hogy mekkora kell, a termetedtől függ. Én is 13 éves vagyok, egy hónapja kaptam egy kisebb fajta egészes hegedűt, úgyhogy szerintem neked is egészes kellhet. Lassan 7 éve hegedülök, nekem épp a szüleim mondták, hogy mától hegedűre kell járnom... furcsa.
Kitartás, és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás!! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!