Melyik a jobb? Multi Theft auto vagy San Andreas
Multiplayer?
Figyelt kérdés
A kérdés adott...Szeretnék online játszani GTA:SA-val de nem tudom melyikkel jobb az online játék...Nekem az MTA kicsit szimpatikusabb...Előre is kösz!
Ajánlom figyelmedbe a WAD Klán szerverét, ha megyen a szeró. :D
2012. aug. 23. 11:24
32/38 anonim válasza:
MTA Rakat sz@r!!! SAMP FOREVER
2013. ápr. 28. 21:27
33/38 anonim válasza:
Indokodat kifejtenéd? :O
2013. máj. 1. 21:07
34/38 anonim válasza:
Szerintem is jobb az MTA. Egyrészt, ami azért minden játéknál számít: a kényelem. Ugye SA:MP-ban mindent be kell írogatnunk, mindent csak kódokkal lehet elérni, még MTA-ban azért elég sok helyen már az egeret kell használni, ami egyszerűbb, kényelmesebb és sokkal gyorsabb is (például egy RPG szerver esetén). Másrészről pedig azért technikailag is magasabb szinten áll, mint a SA:MP, sok játékmeneti újítással, sok lehetőséggel.
Az, hogy most melyik kliensen milyen szerverek, azokon milyen adminok, meg milyen társaság van, az már nem a klienstől függ, szerintem azt kár is belekeverni a dologba.
2013. okt. 15. 20:41
35/38 anonim válasza:
Én még azt sem értem, minek ennyi szerver.
Nekem az jön le, hogy valaki fel megy egy szeróra játszik 1-2 hetet kér admint nem adnak neki, akkor elkezd csinálni magának egy szervert.!
Ez a szar a GTA SA multiba.
2013. okt. 23. 13:20
36/38 dani99211 válasza:
én a modolást nézem elsősorban: Samp: formán ugyanaz csak a map van valamennyit átalakítva. MTA: Jóformán minden szerveren találsz valamennyi modot (nem az összesbe!) de azért van. Ajánlom az FFS Gaming szervert (neten regisztrálva izgalmasabb) és a olyan szervereket (gondolom magyarokat keresel) Nem mondom hogy nem jó a samp! Igaz nem a játékélmény sok benne de itt 70-30 százalékban normálisak az emberek. Az MTA mint mondtam modolásban jó de itt jóval kevesebben vannak és itt sok a troll vagyis ha nem tudod de szerintem tudod hogy kics.sznek veled a playerek. Szóval a te döntésed. Mindegyik nyúlt valami jót . Sok SzeRencsét a játékhoz! :D By: Dani9921
2013. dec. 7. 16:57
37/38 Pityking válasza:
Én még nem játszottam mta-n de nekem a SA:MP szimpatikusabb.MTA-t videóba láttam.De hát mit mondjak a samp-on többen vannak.És RPG-z hetünk is.
2014. máj. 27. 06:22
38/38 Pityking válasza:
SA:MP-zek ne már nekem is szemet szúrt az hogy van vagy 20 rpg azokból van 5 amin játszanak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!