Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a jobb? Multi Theft...

Melyik a jobb? Multi Theft auto vagy San Andreas Multiplayer?

Figyelt kérdés
A kérdés adott...Szeretnék online játszani GTA:SA-val de nem tudom melyikkel jobb az online játék...Nekem az MTA kicsit szimpatikusabb...Előre is kösz!

2012. aug. 17. 19:18
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
MTA-ra 125063 soros Roleplay-t írtam 1,5 év alatt... Az eggyik leglátogatottabb szerverek közé tartozik...
2012. aug. 18. 14:51
 22/38 anonim ***** válasza:

Most gratulálnom kéne?

Majd ha C++ ban teszed ugyanezt, és nem szerver, hanem 1 szoftver gyártása közben, akkor majd fogok!

Ugyanis én főleg ezt szoktam csinálni!

2012. aug. 18. 15:05
 23/38 anonim ***** válasza:
MTA Alázik lazán alugyá kinkong xd
2012. aug. 18. 21:24
 24/38 anonim ***** válasza:
Húzzátok a lóbőrt? XD szép álmokat(rólam) XD
2012. aug. 19. 02:00
 25/38 anonim ***** válasza:
Az MTA-soknak talán annyira szépet inkább ne!
2012. aug. 19. 02:13
 26/38 anonim ***** válasza:
mekkora kocka hajnaki 2-kor is gépezik -.- grt xD
2012. aug. 19. 09:59
 27/38 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyjuk ezt a majomivadékot(King Kong).

Azért mert volt egy kis rossz tapasztalata, azért másoknak sokkal jobb az MTA, mint a SAMP.

Kérdező! Szerintem az MTA-t válaszd.

2012. aug. 19. 12:21
 28/38 anonim ***** válasza:
Google +1 MTA WIN ;)
2012. aug. 19. 12:27
 29/38 A kérdező kommentje:
Letöltöttem mind 2-őt!Hááát szerinte sokkal sokkal jobb az MTA mint a másik mit tudom én már mi xD A másikba szinte csak olyan szerver volt amibe ilyen kódokat kell beírni mindenhez...Abba semmi élvezet hogy tanulom a kódokat...A kezelőfelülete is fapados...Élményben is sokkal rosszabb mint az MTA...Azt nem tudom most hogy hány szerver van emitt-amott vagy hány player engem az érdekel hogy az MTA sokkal sokkal szórakoztatóbb és bug mentesebb és a menüje se fapados, sőt kifejezetten tetszik...(Kicsit olyan Half-Life feeling számomra!)És nekem pillanatok alatt felmegy bármelyik szerverre 5mb/s nettel!És nagyon sokat ront a kódos megoldás a samp-ban mivel én nem azért akarok felmenni egy szerverre hogy kódokat kelljen pötyögnöm, kiírnom, magolnom!És az MTA ezt egyszerűen megoldotta egy szép jól átlátható menüvel amibe minden benne van!(skin,fegyver,autó...stb...)
2012. aug. 21. 02:34
 30/38 A kérdező kommentje:
Ja és nekem 1x nincs error!(Natur GTA:SA-m van!)Magyarul éljen a MTA számomra :)
2012. aug. 21. 02:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!