A ps3-on a bf3-nak nehéz az irányíthatósága?
Figyelt kérdés
mert nem sokára meg lesz a ps3#PS3 #Xbox 360 #Battlefield 3 #MW3 #PlayStation 3 #Call of Duty: Modern Warfare 3 #CoD #írányíthatósága #nehéz az
2012. aug. 14. 22:55
1/7 anonim válasza:
Ha először fogsz a kezedbe controllert akkor mindennek nehéz lesz az irányítása, ha már játszottál konzollal akkor meg hülye a kérdés.
2/7 A kérdező kommentje:
nem még nem játszottam de azt a kérdés alatt szerintem ki lehet következtetni
2012. aug. 14. 23:33
3/7 anonim válasza:
Elsőnek nehéz lesz, singleplayer normal nehézségi fokozaton még menni fog, de hardon már szerintem nem, multiról meg ne is álmodozz egy ideig, mert 2 másodpercenként halnál.
Ha naponta játszol pár órát egy hónapon belül jó leszel.
4/7 anonim válasza:
Én előtte PC-n játszottam 3-4 évet a régebbi Battlefieldekkel (2,BC2),és nagyon megszoktam az egeres irányítást!Aztán vettem egy PS3-at és hozzá a BF3-at.Mielőtt bele kezdtem volna a multiba,próbálkoztam a single-el.Nekem a single nem igazán ment PS3-on,ezért abbahagytam vele.Elkezdtem a multit és én egyből ráéreztem a technikára. :) Először kicsit szokatlan volt,de hamar meg lehet szokni,bár ez ember függő!Ha pedig már megszoktad,akkor nagyon egyszerű! Én mindenképp ajánlom a BF3-at PS3-ra,mert van egy kis kihívás,de nagyon élvezhető!Sőt a járműveket egyszerűbb használni vele,mint PC-n. :) Remélem tudtam segíteni!
5/7 anonim válasza:
figyelj, vannak olyan emberek akik nem tudnak egyszerre 2 dolgot irányitani, például azt hogy egyszerre mozoogj, és egyszerre változtasd a nézeted, mrmint a játékban... ha te tudsz egyszerre két, vagy több (lövés ugrás,) dologra figyelni, akkor menni fog... nemolyan nehéz én már játszottam azelőtt több lövöldözős gameval nekem 2 napba tellett. ha te még nem játszottál konzolom lövöldözőssel akkor sztem ne a BF 3 al kezdd. amugy könnyű irányitani
6/7 A kérdező kommentje:
egyből ment az irányítása,de szerintem azért mert xbox360 után könnyebb
2012. aug. 17. 19:56
7/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló mi a ps3-on a neved?
2012. aug. 17. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!