Counter strike 1.6 hoz kersek olyan hacket amit nehéz észrevenni ha használom?
Figyelt kérdés
nem olyan kellene mint speed vagy aim hanem amit nehezebb észrevenni pl.:régeben láttam egy hacket amitől kevesebbszer találnak el és kevesebbet sebeznek rajtad ha valaki tudja annak vagy ilyesminek a nevét légyszi írja le.2012. júl. 22. 20:11
1/5 anonim válasza:
Tudok egy elég jót és nem is veszik észre olyan könnyen. Ird be konzolba ezt: unbindall
Ettől a gólyókat csak kis mértékbe kapod de te ugyanolyan jól lősz!
2/5 anonim válasza:
meg van egy másik, szintén konzolba írd be: bind w kill
olyan mint az aim, de nem rángat a célkereszt, és nem csak fejest ad. Én eddig még sose buktam le vele.
3/5 anonim válasza:
Ja tényleg erről el is felejtkeztem. Ez egy nagyon hatásos hack mert 99% hogy nem buksz le vele :))
4/5 anonim válasza:
Ha a Wallhacket ügyesen használod akkor nem fogsz lebukni!
Én 2 évig toltam cs wh val úgy hogy sosem buktam le!
Badboy a cheat neve van benne aim is de azt nem muszály használni...
5/5 anonim válasza:
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!