Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes of Might and Magic VI...

Heroes of Might and Magic VI nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
Két napig kínlódtam a feltelepítésével mert nem volt egyszerű dolog nagy nehezen elindult de az első pályán elakadtam mert a végén meg kell ölni a piros ellenfelet de nem tudom hogyan mert a végére sose marad elég katonám aki tudja hogy kell megcsinálni vagy ha tud küldeni egy mentést a már kész pályáról azt nagyon megköszönném ha segítene köszi
2012. júl. 20. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Foglald el a városait, kivéve még az utolsót. Városelőnyben leszel! Toborozd sokáig a katonáidat, és egyszer csak több lesz, és le tudod győzni. Vagy nézd meg, lehet, hogy normálról nem tetted le easyre. Azon könnyebb.
2012. júl. 20. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:

easy-n van meg csak egy város van az egész térképen és az övét kell elfoglalni jah és az enyémbe is csak egyféle katona van mert nem lehet fejleszteni a várost

:D

2012. júl. 20. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja, bocs. A második pályára gondoltam véletlen. Akkor próbáld meg újrakezdeni, és nagyon ügyelj minden egyes egységedre. Próbáld meg kitaktikázni, hogy egyet se kelljen veszteni. Mindenkit tarts hátul, védekezz velük. A lövészekkel támadod, amíg el nem tudnak érni. Ha lehet menj még hátrébb. Mikor már elkerülhetetlen az összecsapás, akkor meg kell támadni. Így szerintem menni fog.
2012. júl. 21. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!