Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tidnátok tanácsot adni,...

Tidnátok tanácsot adni, hogyan legyek jó sniperes a Counter Strike 1,6-ban?

Figyelt kérdés
Látom sokszor olyanok vannak, hogy menet közben lövik le ez ellenfelet, mások épp ahogy meg jelenik egy épület mögött az ellenfél(nem is arra néz a sniperes), meg látja rá ránt és már halott is, én ilyenkor mindig mellé lövök, vagy etyepetyélek, hogy be célozzam(ne értsétek félre célozni tudok csak ezzel jobban törekszem mert lehet ez az 1 esélyem van.(Only Dust2-ön játszom)

2012. aug. 13. 16:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyakorolj botok ellen Expert nehézségen ha nincs bot akkor menj sniperrel multiban elöször kempelj tanulj célozni majd ugy menj mozgásaba stb
2012. aug. 13. 17:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen menny sniper szerverre. Ja és ne kettőt zummolj mert elveszi az idődet. Szogd meg az 1 zummot. Amugy meg énse tudok sajnos wp-ni :/
2012. aug. 14. 22:38
 3/8 A kérdező kommentje:
HA sniperezek akkor az egér érzékenységet mennyire állitsam, és mennyire ha M4A1 el vagyok?
2012. aug. 15. 16:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Ahogy kézre fekszik , amugy ajánloma hungarian pro scout szervert ott lehet jól megtanulni , de figyelj mert sok pro van fent
2012. aug. 24. 17:49
 5/8 anonim ***** válasza:

én pl zoom ot se használok.A laptopon és a rendes pc-n beraktam a cs-t megáltam egy helyen,utána a másikkal kb 50-70x kilöttem a gödörtől az bomb A ig.Utána menni fog.

Kb 5-10m ről 95% hs -t és kb 50-80m ről 95% hogy elkapom valahol.GYAKORLÁS

2013. aug. 5. 17:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Gyakorolj AIM mapokon, BOT-ok ellen, Deat Mach szervereken... Erre szokták mondani: " A rutin meg az évek" Sok sok gyakorlás, kockulás, és fog menni.
2013. aug. 5. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak nálam pl az a baj, hogy ha jobb vagyok mint a szerveren a többi játékos és adok pár hs-t egy körben akkor bannolnak azzal az indokkal, hogy aimozok. Pedig nem.(ez nem sniperhez tartozik de gondoltam leírom)
2014. szept. 17. 22:19
 8/8 anonim ***** válasza:
mert te csalsz is és van már 1 vaccod
2015. szept. 19. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!