God of War 2 titan mode-hoz tudtok adni valami tanácsot?
Igazából nagyon nagy odafigyelés, taktikázás és sok türelem kell hozzá.
Én is Theseus-ig vittem el annak idején, ott pl. azt csináltam, hogy amíg nem mászott fel a tetőre, addig távolról támadtam , illetve a háromszög nyomvatartásával a levegőbe repítettem (mellette nagyon alaposan figyeltem, milyen irányba pörgessem az analóg kart, amikor elkap), miután fellépett, akkor először nagyon lassan, viszont fokozatosan lőttem a nyíllal, hogy ne tudjon visszalőni, utána pedig csakis a minotauruszokra koncentrálj és miután nyertél elég varázserőt, újra azt kell csinálni, amit az előbb leírtam.
Közben találtam is 1 videót, az ürge is hasonlóan csinálta:
Hát, azért kíváncsi lennék, hogy viszik ki titán módban a játék végét. Én 2 éve játszok az 1-el és a 2-vel, és a 2-t NORMÁL fokozatban nem tudom végigvinni, nemhogy hardon vagy titanon. Piszkosul sokat sebeznek a szörnyek, és a végére már olyan feladványok vannak, amik szinte nevetségesen nehezek, ha nem easyn játszol. (ott meg túl könnyű...) Kedvencem az a fajta szörny, amelyiknek még az ütését sem lehet kivédeni, na azokkal harcolni egy rémálom.
Tanácsokhoz annyit tudok hozzáfűzni, hogy maradj mindig távol tőle, ha közel kerül, bukfencezz.
Én attól a pályától tartok, amikor
SPOILER (ha még nem vitted ki a játékot, ne olvasd el)
a fordítót kell megvédeni, meg amikor a vége felé egy önműködő liftet kell irányítani, közben jönnek a csontvázak, akik mindig zavarnak + még a mennyezet is tele van lándzsával és ráadásul ereszkedik a fejed fölé.
SPOILER VÉGE
Biztos, hogy valahogyan ki lehet vinni, de túl kedves az idegrendszerem ahhoz, hogy ezt megtegyem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!