Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Prototype 2 nehézségi szintek,...

Prototype 2 nehézségi szintek, végigjátszás. Valamit nem értek, segítene valaki?

Figyelt kérdés
Mára sikerült eljutnom 75%-ig easy módban, összeszedtem minden gyűjthető dolgot, minden mutációm megvolt, az összes mellékküldit megcsináltam, és 18 szintes voltam. Csak a pack-leader skill nem volt teljesen kifejlesztve. Mivel nem volt már más dolgom, mentem a következő küldihez, és hamar rájöttem, hogy ez az utolsó. Legyőztem Alex-et, és kidobott a városban valahol. Megnéztem a játékállást: 76%. Na ilyenkor mivan ? Még jobban meglepett, hogy játszhatóvá vállt az Insane nehézségi szint... el is kezdtem azon, New Game+ módban. Ez helyes döntés volt ? Lehet hogy Easy -> Normal -> Hard -> Insane sorrendben kellene volna véigvinnem ? Lemaradhatok így valamiről ? Hogyan érjem el hogy most ne 76%-os legyen az állásom a játék végén ?

#Insane #Prototype #difficult
2012. aug. 12. 23:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem maradsz le semmiről. Ahogy én észrevettem a játék mindent beleszámol a 100%-ba. Küldetések, mellékküldetések, képességek, Heller szintje, mutációk, stb.

Szóval a 100% csak úgy érhető el, ha Hellert is max szintre viszed.

2012. aug. 13. 08:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínüleg másodjára már max. szintre tudom húzni.
2012. aug. 13. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!