Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Itt 1 pc játék végigjátszás,...

Itt 1 pc játék végigjátszás, milyen lett?

2012. aug. 8. 21:53
 1/4 A kérdező kommentje:
ja és nincs megtiltva a feliratkozás lesz BF3 és Crysis2 végigjátszás is aztán még meggondolom hogy hogyan tovább :D
2012. aug. 8. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ha bemutatni akarod a játékot, akkor jó !

De, ezeket a legkönnyebb végigjátszani, lineáris a játékmenetük nagyon, ha tényleg hasznos végigjátszást akarsz akkor nehezebb játék kell.

2012. aug. 8. 22:12
 3/4 anonim ***** válasza:

2-szer ugyanaz a kérdés.

Na mind1 ide is leírom amit oda:

Jó lett van rajta még mit javítani amúgy. Én az angol végigjátszásokat jobban szeretem (pl: SSoHCKP) de nem szoktam őket nézni mert szeretek magamtól rájönni.

2012. aug. 8. 22:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem olyan borzalmas, de azért még van hova fejlődni. Azt pl nem tudtam eldönteni, hogy most a monitort veszed egy kamerával, vagy ez már a digitalizált verzió? Meg aztán ilyen lineáris játékoknál személy szerint utálom, ha belebeszélnek. Mert ugye elakadni ezen senki nem fog, akkor meg már jó minőségben, teljes képernyőn végignézném, ha már nem vettem meg, viszont ahhoz nem kell kommentár. Pláne akkor, ha annak se füle se farka, szóval ha már beszélsz, legalább legyél képbe mi történik a képernyőn, stb. Az ilyen moterfucker, támadááááás, beszólások is elég gyerekesek. Pl hallgasd meg 11:30-tól magad, de van más is, remélem érted miről beszélek. Szóval vagy csinálsz egy tömény 5-10 perces tesztet összeszedett mondanivalóval és információkkal, vagy ha már az egész játék végigjátszását felveszed, akkor ne beszélj bele, mert 5-8 órán keresztül amúgy sem lehet értelmes beszéddel kitölteni az időt, akkor már hagyd a nézőt, hogy élje bele ő is magát, és ne más szövegelését kelljen hallgatnia. Szóval van pár probléma, ezeket építő jelleggel mondtam.
2012. aug. 8. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!