Mi a véleményetek erről a videóról?
Sziasztok!
Nagyon sok ilyen játékelemző videót láttam a YouTube-on és gondoltam én is nekifogok egy hasonló sorozatnak. Az Ao-oni horror játékkal kezdtem, amiből eddig 2 részt csináltam meg és folyamatban van a 3.
Sajnos az utóbbi időben eléggé elbizonytalanodtam mivel semmiféle visszajelzést nem kaptam.
Arra kérlek titeket hogy írjatok egy pár véleményt, kritikát, hozzászólást arról, hogy mit kéne változtassak, kijavítsak.
Szívesen folytatnám a sorozatot (más játékokról is csinálnék videót, a következőnek az SCP containment breachre gondoltam, ami nagyon durva), de visszajelzések és építő jellegű kritikák nélkül kissé nehéz és értelmetlen.
Itt van a videó: http://www.youtube.com/watch?v=Z6_wtPsUiu0&feature=plcp
Azért a 2. részt linkeltem be, mert ez valamivel jobban sikerült. Az első részt is meg lehet nézni.
Én megértem ha azt mondjátok hogy nincs értelme folytatni, akkor abba is hagyom, de ha volna legalább egy pár ember aki nézné és véleményezné, szívesen folytatom.
Előre is köszönök mindent, és várom a véleményeket.
bocs, de szerintek ennek kar volt nekifogni...
ez milyen platformon van? DS? hanyan jatszanak ilyensmit?
mondjuk jobb mindha a 23423412412312-ik minecraftos videot raktad volna fel
es tul sokat beszelsz, az a googles poen meg nem vicces
Én inkább horror játékokra szeretnek specializálódni.
Azért kezdtem ezzel a játékkal, mert egyszerű, nem nehéz s nem nagyon láttam ilyen végigjátszást.
Esetleg mondjátok meg, hogy melyik HORROR játék legyen a következő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!