Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » World of tanks, mire erdemes...

World of tanks, mire erdemes gyujteni?

Figyelt kérdés
Jelenleg most a legnagyobb tankom T-34 es IS-re gyujtok sajna rosz helyen kezdtem igy meg atkell menni a T-34-85on meg a KV-13on is ,hogy megszerezzem az IS-t.Szerintetek megeri gyujteni az IS-re vagy menjek vegig T-44 meg a tobbin.Vagy ne foglalkozzak az orosz tankokkal inkabb a nemet 4es szintu Pz38-tol vigyem a tigris tankig.Szerintetek hogy csinaljam.

2012. aug. 7. 12:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
nah eladtam mindent :D csak kv1 kv1s maradt IS re,megyek csak az Tigris zavar...nem parszaz hpval tobb az IS nel,nagyon nemis lattam ezt a ket tankot egymas ellen,de a Tigris is erdekel csak nem tom melyik a jobb a P vagy a H vagy mi az elonye egyiknek masiknak es hatranya
2012. szept. 17. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
A P jobb, de a H-t vedd, mert a következő tankok sokkal jobbak azon az ágon. Érdemes előre gondolkozni.
2012. szept. 17. 16:33
 13/20 anonim ***** válasza:
Ja összességében a P jobb mert szemből a páncélzata nagyon jó. Viszont a H valamivel mozgékonyabb, de ugye az nehéz harckocsiknál nem az elsődleges szempont.
2012. szept. 17. 16:51
 14/20 A kérdező kommentje:
nem nagyon terveztem a nemet agat kihuzni 9es szintig...ami a bokkeno,hogy a P Tiger ahogy bemutattok az most nagyon erdekel,de viszont a kiraly tigris is,csak ugye az mar masik agon van igy +ba kellene menjek a H Tigerrel :SS
2012. szept. 19. 16:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Én személy szerint a H Tigrist jobban kedveltem mint a P-t hiába a P előnye. Királytigris nem nagy cucc szerintem ne várj sokat tőle legalábbis én így tapasztaltam. Az E-75 viszont nagyon jó gép azt érdemes kifejleszteni.
2012. szept. 19. 18:51
 16/20 anonim ***** válasza:
Így van, a H nagyon nagy előnye, hogy mozgékony.
2012. szept. 19. 20:13
 17/20 A kérdező kommentje:
hat nem tudom,de halottam en sok mindent,pl KV-1 rol,azt hogy sz*r,f*s ne vedd meg,de amikor meglett a azthiszem 85mm agyuja,nem vok biztos benne,hogy pont 85 :D,de amikor meglett hát sok tankot bevertem vele,legjobb pillanatom az volt amikor szerencsemre 2 kv1 es egy churchill mind3an felhpval betamadtak es mind a 3an gondolom nem tudtak,hogy hol vannak a weakspotjaim ezert nem tudtak elintezni es mind3at leszedtem... es a jonak tuno KV1S nem nagyon tetszik pedig akivel platoonoztam az szepen szedte a nepet,de ugye ezt jatekostol fugg es meg csak a 85 mm agyuja van 83%os legenyseggel.
2012. szept. 20. 13:53
 18/20 anonim ***** válasza:
Én pl a KV-t mikor volt a váltás, hogy a KV-1-et meg KV-2-őt szétbontják a KV-1-et eladtam mert nekem nagyon nem jött be. Inkább a Pz-IV-et vettem vissza és szerintem jól is döntöttem. Az persze, hogy egyénfüggő, hogy kinek mi passzol a stílusához. Ki kell próbálni.
2012. szept. 20. 14:10
 19/20 A kérdező kommentje:
jah a pz4 es az nagy tank :D,volt amikor T1 HT val nem tudtam full hprol alig tudtam leszedni azt a 200hpjat mig o 600 rol lehuzta vagy 50-60 ra...ekkor meg nem volt weakspot addonom :D . Am a KV2 es is jo tank,volt oktato video az US szeron kirakva vele,a legnagyobb agyujaval Lowe-t tegnapi meccsen beverte egyenlo hpn volt mindketto kb.
2012. szept. 20. 14:15
 20/20 anonim ***** válasza:
29%
A vélemények leginkább attól függnek, ki mikor kezdett játszani. Te már nem játszottál a régi KV-val - ZiS-6, 300 dmg (vagy az elvetemülteknek M-10, én sose szerettem a trollágyút), folyamatosan kisebb tankok ellen tette be a mm, óriási túlerőt jelentett, épp ezért volt jó játszani vele (gyakorlatilag egy 660 hp-s KV-2 volt 3-4-es tankok ellen...). Mikor szétbontották, nekem is csalódás volt a KV-1. Azóta viszont újrakezdtem, és most én is élvezem a KV-1-et 85 mm-rel - pedig régen ez a 85 mm-es löveg a T-28 legnagyobb lövege volt (amit most második nekifutásra a T-34 ZiS-4-ével játszottam ki elitre, elég szép eredményekkel).
2012. szept. 20. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!