World of tanks, mire erdemes gyujteni?
én német tankkal kezdtem. én a tigris fele mentem. gondolkoztam a mauson de túl lassú.
2012. aug. 7. 13:17
2/20 A kérdező kommentje:
es megvan a Tigris neked?
3/20 anonim válasza:
nekem IS-em van most és jó kis tank, igaz elég lassú de erős. A szojvet mediumok is nagyon jók, ezt neked kell eldönteni hogy melyiket szeretnéd jobban. Nekem a Tiger nem igazán tetszik, ha már hetes heavy tank akkor inkább IS.
2012. aug. 13. 18:05
A T-34-nél állj meg, a következő két tank nem jó, inkább elitként játssz tovább vele, a ZiS-4-es löveggel csodákra képes. Kezdd el a T-26-os ágat, és vidd végig az IS-ig, vagy a KV-1S-ből menj át KV-13-ra, majd abból IS és T-43 (amiből mehetsz tovább a jó tankok felé), én így csinálom, pár tízezer XP-vel kevesebb kell így hozzá.
A Pz38-as ágat kár volt elkezdeni (Bár a Pz35-öt én nagyon szerettem), az csak a Maus-hoz szükséges, minden másra jobb a PzII-PzIII ág, mert onnan mehetsz a Pantherre is.
2012. aug. 14. 16:50
5/20 A kérdező kommentje:
Koszonom a válaszod,csak kar hogy mar megvettem a t 34-85t :S...meg annyit ha megtudjatok mondani,miert van az,hogy t 34-85nel mar epp hogy ad veszteskor 5400 creditet es 5300 a javitas+ a lovegek igy minuszba jovok ki ha kilonek ami sokszor elofordul mert nagyon gyenge a gepem
Az nem baj, fejleszd ki vele a motorokat, lövegeket, lánctalpat, tornyot, de a következő tankokat ne, add el.
Azon ne csodálkozz, hogy veszteséges, minden 6-osnál nagyobb tank veszteséges vereség esetén, ha nem csinálsz épp semmit. 9-es tankoknál van, hogy 40.000 kreditet buksz egy-egy csatán.
2012. aug. 21. 18:30
7/20 anonim válasza:
Szerintem a Tigrisre gyűjtsd, megéri.
2012. aug. 24. 16:53
8/20 A kérdező kommentje:
hát nemis tudom mar 6os szinten is bejon ez a - vagyis nem ugyvan mint kisebb szinten hogy 2-5k+ credit meg ha veszites is
Igen, én is így értettem, hogy a hatosak már viszik a pénzt, prémium fiók nélkül az összes, pedig már volt jópár hatosom.
2012. aug. 25. 21:24
Szerintem Tigrisre érdemes gyűjteni. Nekem az van és imádom és nem is fogom eladni. Már sok kiegészítőt vettem rá és így csak még jobb lett. Az utána lévő tankok közül csak az E-75 jött be igazán a Királytigris meg az E-100 nem nagyon. Nálam a Tigris hozza a pénzt jó csatáknál ilyen 10ezer körül. Nekem az IS is tetszett jó kis gép, de sztem a Tigris jobban megéri. Legalábbis nekem a stílusomhoz jobban passzol.
2012. szept. 15. 21:53
Kapcsolódó kérdések: