Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Vannak itt olyanok akik...

Vannak itt olyanok akik hiányolják szeretik a Metal Gear Solidot, Dino Crisist vagy hiányolják a régi PS/PSX/Playstation 1 játékokat?

Figyelt kérdés

Aki esetleg szeretné hogy újból normális játékokat csinálják azok lájkolják be az oldalt.Legalább végre valakik csináltak ilyeneket. Angol nyelvű de szerintem mindenki érti. Reménykedem lesz 100000 like

[link]

[Csak hogy kijavítsam az adminisztrátort ez kérdés és csak felkínálok egy lehetőséget a többi rajongónak ráadásul máshol is láttam itt hasonló kérdéseket ;) ]

2012. aug. 6. 13:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Azzal, hogy like-olsz nem fognak ilyen játékokat csinálni, amúgy a Metal Gear Solid első részének már van remakeje és iszonyú jó. Ahhoz mondjuk a kickstarter.com-on kellene indítani egy adománygyűjtő akciót, ugyanis senki sem dolgozik ingyen. Meg amúgy is a MGS úgy király ahogy van, nem egy cím amiről újabb bőrt húztak le és akinek a folytatások nem tetszettek az túl szűklátókörű. Kojima egy mesterművet hozott létre. Valószinűleg minden idők legjobb játékát. De ez persze csak az én véleményem.
2012. aug. 6. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Majd pont azt fogod mondani hogyha lájkolod nem fognak ilyen játékot csinálni. Elárulom ha több ezer ember jelzi épp ezaz hogy csinálni fognak mert ebből fog bejönni a pénz. Csak egyszerűen nem gondolkodnak hogy miből lenne pénzt keresni meg sajnos sok játék alkotó rájött hogy csak a grafika érdekli az embereket. Hát sajnos igen ez tény. És nem ilyen hack and slash game re lenne szükségünk hanem Metal Gear Solid játékra. Többiről ne is beszéljünk hogy elszúrták. Spyro a sárkány felnőtt. Na még videót se néztem meg arról erről a 'Rising'ról pláne. Nem szűk látókörű hanem mert jó a szeme. Az első rész beli Ninja illett volna a játékba.
2012. aug. 6. 21:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Igen a Metal Gear Solid első rész a remake meg az igazi iszonyú áttörést jelentett. De ez az oldal minden jó játékról szól ÉS az MGSről és én is játszottam a remake-kel valószínűleg tényleg az a legjobb játék a világon. Vagy legalábbis az egyik. Our opinions can be different.
2012. aug. 6. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Well it can be different :)

Amúgy a Metal Gear Rising egy amolyan spin-off lesz, Kojima mást is ki akart próbálni, amúgy készül az 5. rész ami megint visszaugrik valószínűleg Metal Gear és a Metal Gear 2 közé (mm az ősrégi MSX-es részekhez).

Amúgy meg két olyan nagy vállalat, mint a Capcom és Konami pont tenni fog százezer ember like-jára.

Amúgy kellemeset csalódtam. Mert nem egy ilyen értelmes reakcióra számítottam. Legalább vki van akivel lehet vitatkozni és nem csak nyálcsorgatva mondja a magáét.

Tisztelet :D

2012. aug. 6. 22:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Amúgy abban én is egyetértek, hogy manapság már nem készülnek olyan minőségi játékok, mint egykor, de azért van néhaány cím (pl. a Brothers in arms sorozat)

Bár ha vkinek az kell ami régen volt játssza azt, én is azt teszem, játszom még máig a Fallout-ot, a Jagged Allience-et és a Resident Evil, persze itt gondolok az ezredforduló előtti címekre.

2012. aug. 6. 22:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Ebben jó vagyok :D mindig tudok kellemes meglepetéseket,csalódásokat okozni :D. Igazából nincs bajom jó pár új játékkal én az ilyenekre gondolok mint például Dino Crisis,MGS4,Resident Evil 5 meg sok más. A színvonaluk is,a történet is. Nem kritikus vagyok de nem tudok túl sok jót mondani a mai játékokra. Hát igen sajnos itt tényleg többre van szükség mint 100ezer like ráadásul keményen emberré kell válniuk mert előttük is csak a pénz forog szinte. A másik dolog ami azt illeti pont végig mondogattam magamba hogy aki szereti a régieket játszanak azzal. Hát ebben annyi van hogy jó ötlet részben csak részben pedig pont olyan játékokra lenne szükségem mint amilyenek akkor voltak de némelyiknek bőven ráférne egy kis grafika újítás mert a mai világban ez elengedhetetlen. sportember életet élek de mit ne mondjak elég volt egyszer kétszer játszanom ismételten de hiába köt le valami egész nap úgy érzem e nélkül nem teljes aminek teljesnek kell lenni.Sok jó játék van amit elfelejtettek de itt nem is arról van szó hogy akinek az kell játszon azzal mert most igazából itt részben a történetről van szó és a grafikáról ami ismét nagy áttörést biztosítana a játék világban. De igazából nem csak remake-ekről van szó hanem hogy meglegyenek azok néhány játékból és utána folytatódjon jó pár évig mert úgy érzem a jó játékok többségének hamar vége lett és elvesztették a jó játszhatóságát és minden a grafikáról szól hogy milyen komoly. Elképesztő hogy beraksz egy játék soundtrackot és átérzed benne amit át kell. Ezt hiányolom tulajdon képpen de nagyon és ebből több milliókat keresnének. Csak vagy nem jöttek rá vagy nem érdeklik őket az emberek pedig nekik is át kéne élniük ezeket,gondolkodniuk kéne a jó rajongók helyébe,gondolkodniuk kéne mi lenne a jó és utána hogy mennyi pénzt is tudnának keresni. Remélem ez az oldal sok támogatást fog kapni bőven 100ezer fölött és a készítők áldozni fognak pénzt arra hogy ezeket elkészítsék és megfogadják a tanácsot mert ebből valóban milliókat keresnének.
2012. aug. 6. 22:46
 7/10 anonim ***** válasza:

Úgy látom egyetértünk több dologban is. :)

Számomra a Resident Evil 5-tel igazán az volt a baj, hogy túlságosan akciójáték lett. Bár ez már érezhető volt a 4. résznél is. Viszont ha úgy nézem mint egy játékot, nem pedig úgy mint egy "Resident Evil-t" akkor teljesen profi munka, abban is megtalálhatóak, ennek ellenére, a sorozat védjegyei, a látványos átvezetők (ez az ami igazán tetszett benne), az alternatív ruhák, a feltörhető extra cuccok. Igaz a top 3 Resident Evil-ben sosem lesz benne, de attól még ott a helye egy rajongó polcán (és ott is van :D).

A Metal Gear Solid 4 az már más tészta. Ott megmaradt a lopakodás és bár engem nem zavart, de sok rajongónak nem tetszett a TPS kamera. Viszont úgymond a lövöldözési faktort tényleg lehetett volna alacsonyabbra venni. Viszont ugyanúgy sikerült megfognia mindazzal amivel eddig is: a tökéletes sztorival (amit egy történetbu*i ahogy egy ismerősöm mondja :D nyálcsorgatva követ, akárcsak én), a zenével amivel sikerült majdhogynem könnyeket csalnia a szemembe :)

Viszont ott van a Max Payne 3, én nagy rajongója vagyok az első két résznek. De ezt a 3. részt csak bottal tudtam piszkálni, akárcsak a Falloutnál, én szeretem a Bethesda játékait pl. ott van az Oblivion meg a Morrowind, de a Fallout 3-al szerintem melléfogtak.

Sajnos manapság a játékipar rossz irányba húz, de azért nem hagyja teljesen cserben azokat akik minőségi játékokra vágynak.

2012. aug. 7. 12:49
 8/10 anonim válasza:
annyira nem értem azokat a majmokat akik meglátnak egy ilyen oldalt és figyelmen kívül hagyják. ezzel akkora történelmet írhatnak a rajongók hogy kész ezt az oldalt psn magazinokban kéne hirdetni nem pedig le se sz*rni. Ment lájk.
2012. aug. 7. 13:38
 9/10 anonim válasza:
az ilyeneket fejvesztve kéne lájkolni. a grafika egyszerűen elvakítja az embereket és komplett hülyék lesznek
2012. aug. 7. 13:48
 10/10 A kérdező kommentje:
Ezt szebben is lehetett mondani de valóban nem ignorálniuk kéne az ilyeneket :) A Resident Evillel kapcsolatba meg azért jól mondod kellett abba változatosság de szerintem feltétlenül megkellett volna maradnia a horror stílusának
2012. aug. 7. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!