Vannak itt olyanok akik hiányolják szeretik a Metal Gear Solidot, Dino Crisist vagy hiányolják a régi PS/PSX/Playstation 1 játékokat?
Aki esetleg szeretné hogy újból normális játékokat csinálják azok lájkolják be az oldalt.Legalább végre valakik csináltak ilyeneket. Angol nyelvű de szerintem mindenki érti. Reménykedem lesz 100000 like
[Csak hogy kijavítsam az adminisztrátort ez kérdés és csak felkínálok egy lehetőséget a többi rajongónak ráadásul máshol is láttam itt hasonló kérdéseket ;) ]
Well it can be different :)
Amúgy a Metal Gear Rising egy amolyan spin-off lesz, Kojima mást is ki akart próbálni, amúgy készül az 5. rész ami megint visszaugrik valószínűleg Metal Gear és a Metal Gear 2 közé (mm az ősrégi MSX-es részekhez).
Amúgy meg két olyan nagy vállalat, mint a Capcom és Konami pont tenni fog százezer ember like-jára.
Amúgy kellemeset csalódtam. Mert nem egy ilyen értelmes reakcióra számítottam. Legalább vki van akivel lehet vitatkozni és nem csak nyálcsorgatva mondja a magáét.
Tisztelet :D
Amúgy abban én is egyetértek, hogy manapság már nem készülnek olyan minőségi játékok, mint egykor, de azért van néhaány cím (pl. a Brothers in arms sorozat)
Bár ha vkinek az kell ami régen volt játssza azt, én is azt teszem, játszom még máig a Fallout-ot, a Jagged Allience-et és a Resident Evil, persze itt gondolok az ezredforduló előtti címekre.
Úgy látom egyetértünk több dologban is. :)
Számomra a Resident Evil 5-tel igazán az volt a baj, hogy túlságosan akciójáték lett. Bár ez már érezhető volt a 4. résznél is. Viszont ha úgy nézem mint egy játékot, nem pedig úgy mint egy "Resident Evil-t" akkor teljesen profi munka, abban is megtalálhatóak, ennek ellenére, a sorozat védjegyei, a látványos átvezetők (ez az ami igazán tetszett benne), az alternatív ruhák, a feltörhető extra cuccok. Igaz a top 3 Resident Evil-ben sosem lesz benne, de attól még ott a helye egy rajongó polcán (és ott is van :D).
A Metal Gear Solid 4 az már más tészta. Ott megmaradt a lopakodás és bár engem nem zavart, de sok rajongónak nem tetszett a TPS kamera. Viszont úgymond a lövöldözési faktort tényleg lehetett volna alacsonyabbra venni. Viszont ugyanúgy sikerült megfognia mindazzal amivel eddig is: a tökéletes sztorival (amit egy történetbu*i ahogy egy ismerősöm mondja :D nyálcsorgatva követ, akárcsak én), a zenével amivel sikerült majdhogynem könnyeket csalnia a szemembe :)
Viszont ott van a Max Payne 3, én nagy rajongója vagyok az első két résznek. De ezt a 3. részt csak bottal tudtam piszkálni, akárcsak a Falloutnál, én szeretem a Bethesda játékait pl. ott van az Oblivion meg a Morrowind, de a Fallout 3-al szerintem melléfogtak.
Sajnos manapság a játékipar rossz irányba húz, de azért nem hagyja teljesen cserben azokat akik minőségi játékokra vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!