PlayStation 3 konzolt lehet használni a sima, régi, hagyományos, képcsöves televízión? Ha, igen, akkor milyen kábel kell hozzá? A PS3 moveset-et hova kell csatlakoztatni? Tv-hez, vagy a PS3-hoz? A moveset-hez jár kábel? Vagy külön kell vásárolni?
Nekem egy Grundig 55cm-es sík képernyős televízióm van. Tervezem a konzol vásárlását. :)
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)
PS3 dobozban benne lesz a kábel, azzal kötöd hozzá a tv-hez.
Move-ot meg nem kell semmivel sem összekötni, bluetooth-on kommunikál ps3-mal (eyecam vagy mit meg majd meglátod, mindenhez kapsz mindent).
De azért CRT-n nem lesz valami hatalmas élmény.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Még az lenne a kérdésem, hogy úgy hallottam, hogy a Ps3-ban van beépített wifi. Nekünk van itthon router és azon kapom én is a netet a notebook-ra. A PS3 tudja venni a router-ről kapott internetet? És akkor nem is kell semmi internet eléréséért fizetni a PS3-nál? Úgy nézz ki, hogy márciusban veszem a konzolt!
Egyelőre hagyományos tv-el nyomom, de Karácsonyra be szerzek egy lcd-t.
Sziasztok!
:)
Igen, csatlakozol arra a routerre és van net, tudsz böngészni és multizni is, nem kell semmilyen további díjat fizetni.
TV vásárlásnál meg vagy plazmát vegyél, vagy LED-et.
Sziasztok!
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy vannak ezek a 3D-vel kompatibilis játékok, azaz 3D-ben jeleníti meg. Szóval ez a 3D csak a 3D-s tv-ken keresztül lehet úgy játszani, vagy a sima, hagyományos tv-ket is áttudja úgy "konvertálni" hogy az 3D-ben lehessen játszani szemüvegen keresztül?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Olvastam olyat, hogy kilehet valahogy flash-eltetni a PS3-at és akkor viszi az írott játékokat is. Ha ezt megcsinálom, akkor a garancia elvész?
Köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!