Valaki elmagyarázná hogy az xbox 360 slim 250Gb csomagjába van egy olyan csatlakozó hogy egyik fele komponens a másik scart kábel ez arra van ha régi tévénk van akkor scart megy a tévébe és utána jön a komponens?
Igen. Bár szerintem a sima komponens kábellal is rá tudod kötni a 'régi' tv-re. A scart-al esetleg még videómagnóra tudnád rákötni és akkor fel tudod venni, hogy játszol....az más tészta, hogy ősrégi technika.
Nekem mai napig bontatlan csomagolásában fekszik a dobozban az az átalakító :)
Ezt kicsit zavarosan sikerült leírnod, de ahogy értem a Tvden csak scart csatlakozó van. Még így nem próbáltam, de elvileg mennie kell úgy, hogy az xboxból kijön a komponens, arra rádugod a scart átalakítót és azt pedig a tv-be.
Ki kell próbálni.
Vagy még csak tervben van az xbox vétel?
Ezesetben azért járj utánna annak is, hogy milyen régi a tv és hány Hrtz-en tud frissíteni, mert ha csak 50 akkor az xboxon jópár játék nem fog elindulni, ha tud 60Hrtz-en frissíteni akkor semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!