Configok counter strike 1.6-hoz (? )
Istenem ezeken a válaszokon milyeneket nevettem...:)
Saját configodba belenyúlni, vagy más, már előre elkészített configját használni, legális mindaddig, míg azzal nem nem lesz semmilyen előnyöd a többiekkel szemben. Onnantól kezdve az már csalásnak minősül.
Ilyen pl. a már említett norecoil, vagy a sima optionsban is beállítható 16 bit(magyarul átlátsz a füstön).
|32 bit legyen beállítva mindig!|
De nem adok több "tippet" az olyanoknak, akik ezzel hajlamosak visszaélni, mert az iq szintjük a béka segge alatt van, a korukkal egyetemben. :)
Kérdező, és nem ajánlom neked, hogy leszedj mindenféle szedett-vetett configot és betedd a cstrike mappádba, mert ennek szokott az a vége lenni, hogy jön az újabb kérdés... "Miért laggolok?" "MIért nincs fps-em?" "Hogy tudom kikapcsolni a hirdetést, hogy ne bannoljanak ki folyton?" stbstb...
Ezen az oldalon van pár trükk, amivel egyszerűbbé tudod tenni a játékot.
Ezek legálisak.
Én személy szerint alap configgal játszok, 2 érték van csak átírva.
hud_fastswitch "1" - gyors fegyvercsere
cl_dynamiccrosshair "0" - a célkereszt nagysága változatlan marad mozgás közben (Ennek semmi köze a norecoilhoz:) )
GG és csak ésszel. :)
Így van. Elég, ha csak beírod/màsolod konzolba. Így a legegyszerűbb.
Még egy tipp. Az értékeket, amiket átírsz, mentsd el egy üres dokumentumban, így ha újra kell raknod a játékot, egyszerűen megtalálod újra.
gyors fegyver váltásnál, azt kell észre vedd, hogy amikor a számokkal váltod a fegyvert, nem kér már megerősítő egér gomb nyomást.
szval pl. mész usp-vel a kezedben, megnyomod az egyest és egyből átvált m4-re.
célkeresztet pedig állítsd smallra, optionsban, aztán írd be a parancsot konzolban, és ugrásnál nem fog változni a mérete, lövésnél ugyanúgy szórni fog.
Működnie kell!
Lövésnél ugyan úgy mozog.
Kinek mi.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!