Melyik ez a plugin a counter strike 1.6-ban?
Figyelt kérdés
Azt a plugint keresem mikor a szerver ip-t a játékba égeti a program. Mikor megnyitom a játékot a menüpontok felett lesz a szervernév és onnan lehet csatlakozni a szerverhez.2012. aug. 3. 16:56
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem ez nem plugin. Nekem is volt ilyen és ot valamit álítottam. Rákattintassz a szeróra és ott jobbegér vagy valahogy igy. Vagy te arra gondolsz hogy van szeród és aki felmegy rá annak automatikusan oda felrakja amikor belép??
2/5 A kérdező kommentje:
amikor rácsatlakozik a szerverre akkor az oda berakja a menüpontok felé a szerver nevet igen. és a következő játékindításnál már ott van a szerver név és már csak rákattint és belép a szerverre.
2012. aug. 3. 18:04
3/5 A kérdező kommentje:
2012. aug. 3. 18:07
4/5 anonim válasza:
Igen ezt értem de te magadnak szeretnéd hogy a kedvenc szeród ott legyen vagy azt szeretnéd hogy a te szervered (ha van) akkor aki belép a szerverre annak automatikusan odarakja?
5/5 A kérdező kommentje:
a 2. ... hogy aki belép a szerverre neki odarakja a játékba
2012. aug. 3. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!