Counter strike 1.6 plugin készítés (írás)?
Sziasztok tudnátok segíteni nekem abban ,hogy egy saját plugin készítéséhez,hogy álljak neki?
illetve egy sma.t a pluginhoz...
Pontosabban nekem 3pluginhoz kellene.
a /admin be írásával ,hogy mást írjon ki pl: lehet,hogy van ,de lehet ,hogy nincs :P
ezt csak példának szántam.
Illetve ,hogy egy admin modellhez ,hogy kellene neki állnom ,hogy plugint írjak?
És még egy olyan plugin kellene ,hogy a jelenlévő adminok:3 helyett a neveket is ki írja. pl: Jelenlévő adminok: pista
józsi
sanyi
Ha valaki tudna nekem ebben segiteni azt nagyon emg köszöném.
Ha így el magyarázni túl bonyolult akkor üzenetben egy elérhetőséget esetleg kaphatnék?
azokat letudod tölteni,vagy megkérsz valakit hogy configoljon neked.
beírod googleba
cs1.6 pluginok letöltése és keresgélsz.
Köszi a választ. Elnézést,hogy kicsit későn reagáltam rá!
Egyébként azóta már Counter strike 1.6 és minecraft konfigos lettem! Counter strike 1.6-ban már pluginokat is írok :)
Persze. Ez nem a hostingtol függ! Lényegében FTP-n töltöd fel szóval az meg ugyanolyan mint bármely más hostingnál!
Nem egy bonyolult dolog.
Szia nekem lenne egy kérdésem :D
Ha mondjuk egy admin modell t akarok cserélni az alap pluginban akkor átírom a mappa és az admin neveket és az sma ban átírom a neveket. Ez után sma t csak be kell másolni a scripting mappába és az amxx et ugyan úgy kell hagyni? és plugins.ini be csak az amxx et kell beírnom? Bocsi hogy kérdésre kérdéssel válaszolok :)
szia :D Hát nem teljesen. :) A plugint is át kell írni úgy ahogy az sma-át át írtad :)
De van egy egyszerűbb módszer.
Meg nyitod az sma-t akármivel pl: jegyzettömb. Az teljesen mindegy. Át írod a mappát azt írod oda ahova a modelt fel raktad. át írod a modell nevet is arra ami a modell neve amit be tettél újat a mappába.
Igen eddig stimmel a dolog.
De utánna át kell alakítani a plugint.
van a neten plugin át alakító,hogy ha nem tudsz plugint írni.
Ott csak anyni a dolgod,hogy fel töltöd az smat.
Az át alakítja amxx fájlba.
Azt le töltöd.
És akkor lesz egy amxx meg egy sma fájlod. :)
Gondolom tovább már tudod.
sma a scripting mappába. amxx a plugins mappába.
fel töltöd ftpn és késsz.
Persze a modellt ne felejtsd le :D :D
Fel mész a szerverre és amikor tölt be a szeró akkor látod,hogy tölti e be a modellt ha igen akkor jól csináltad, ha nem akkor valami gubanc van.
Remélem érthető,de ha nem akkor írj egy üzenetet felveszlek skypera és segíthetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!