Hogyan kell Shimejit készíteni?
Na, először le kell töltened egyet,hogy meglegyen az alapfájl. Abban be kell menned abba a mappába, ahol az animáció külön képkockái vannak. Az egyiket megnyitod egy rajzolóprogramban (akár paint is lehet) és az alapképet sablonként használva megrajzolod a saját figurádat. Az összes képkockával megcsinálod ugyan ezt. amikor elmented írd felül az előzőt! És amikor megnyitod a shimejidet akkor ugye a te képkockáidra cserélődnek ki. Lehet elsőre nem sikerül majd, de próbálkozz és menni fog! És figyelmeztetlek, ehhez türelem kell. Remélem nagyjából érthetően írtam le, de ha nem értesz valamit, szólj!
Jó rajzolást, és sok szerencsét! ;)
Figyelj ha az összes file ugyan az mint a másikban csak mondjuk más a mappa neve amiben van és másak a képek a kkor ugyan úgy működik, egy valamire figyelj a file nevek mindenhol ugyan az legyen mint a sablonként használt file-ban, ha ajánlhatom, nézd meg ezt:
mediafire/?v64vc2q67hv5xjv
(A mediafire után írj .com-ot)
Ajánlom sablonnak igaz sok kép kell hozzá, de nagyon jó hogy meg lehet neki mondani mit csináljon :DD
By : Kira
Én is próbáltam készíteni, de amikor már megrajzoltam a kis képecskéket, és elindítottam... elkezdett mozogni, majd a tükrözésénél az átlátszó háttér helyett beadta a színes hátteret, amit a készítéskor átlátszóra tettem. @.@ Remélem értitek. :D
Szal pl amikor jobbra néz az eredetibe, és elindítom, akkor amikor ballra néz, akkor meglátszik neki (mondjuk) a kék háttere. :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!