MMORPG mit ajanlotok?
Figyelt kérdés
Komoly jatek erdekel lehet az oskor ban jatszodo sarkanyos mittom mi vagy lehet az FPS szeru jatek is.Ilyen Finalfantazys kinai marhasagok nem erdekelnek,meg ilyen gyerekes Cabal ilyesmi sem.2012. aug. 3. 15:12
1/10 anonim válasza:
ha van 55 eurod jatekra akkor Guild Wars 2
[link] esetleg ez, ingyenes, csak meg beta egyelore
2/10 A kérdező kommentje:
jah guildwars 2 az nagyon jo,de ingyenes pc jatekokra gondoltam
2012. aug. 3. 15:23
4/10 A kérdező kommentje:
ahh az ilyenek mint a Tera nem szeretem...
2012. aug. 3. 16:35
5/10 anonim válasza:
World of Warcraft. Ennél jobbat most még nem találsz(mármint ott van a Tera de az fizetős) ezt meg lehet tört szerveren ingyen játszani. A Guild Wars2 is elég jó lesz,ja és a SW:ToR ingyenes lett szóval azt is kipróbálhatod.
6/10 A kérdező kommentje:
wowot probaltam :D,de azt nem szeretem benne,hogy masoktol fuggok :D szoval ha kellenek a legjobb cuccok akkor muszaly klanba csatlakozni vagy arena teamet csinalni :D...am inkabb olyanra vagyok kivancsi,ami FPS jatek viszont a fegyvereket exp utan kapod meg pl Battlefield Play3Free Combat arms... :D
2012. aug. 5. 20:19
8/10 anonim válasza:
Magyarán te FPS-t keresel, nem mmorpgt. Azért nem mindegy, a kettő teljesen más. FPS-t nem tudok, mert azokat meg én nem szeretem.
9/10 A kérdező kommentje:
jah combat arms meg wolfteam ezek tenyleg gagyik ,de valami komolyabbat keresek,mint cod meg ilyenek
2012. aug. 6. 13:42
10/10 A kérdező kommentje:
vagy esetleg ha tudtok olyan plugint cs 1.6 ba amiben a fegyokat xpre kapod meg pl 1 lvl 2lvl csak ilyen stukikat kapsz meg lvl 10 en mar johet mp5 meg ilyenek
2012. aug. 6. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!