Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen jó MMORPG-t ajánlotok?

Milyen jó MMORPG-t ajánlotok?

Figyelt kérdés
Eddig a WoW-al játszottam (még most is) csak már kicsit unom és szeretnék kipróbálni valami újat a WoW mellett. Miket ajánlotok? Metin meg hasonló legalja játékokat hanyagoljátok pls. Esetleg RPG is lehet, ha van jó.
2012. júl. 9. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:

TERA - Jó harcrendszer , brutálisan jó grafika.

GW2 - Szeptembertől.

2012. júl. 9. 21:06
 2/9 anonim válasza:

MMO: dc universe, lotro, line age2

RPG: tes5 Skyrim

2012. júl. 9. 21:08
 3/9 A kérdező kommentje:
Néztem videót az RPG-kről, kivéve aminél ott volt, hogy szeptembertől, de egyik sem fogott meg annyira a, mint a WoW. Úgylátszik egyik MMORPG sem ér a WoW közelébe. Akkor maradok annál kipróbálom a pandás bétáját, meg esetleg a régebbieket is, az alapot és a TBC-t.
2012. júl. 9. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a LOTROt tudom mindenképpen ajánlani remek grafikája van nagy játékélmény, remek történet... De ha komolyabban akarod űzni akkor nem árt egy idő után egy minimális összeget befektetned mert mindenképp megéri.
2012. júl. 9. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nincs igazad , énis wowos voltam , de egyszerüen kivan halva + mégkevesebben lesznek a pandás hülyeségre ... TERA & GW2 mérföldekkel elötte !
2012. júl. 10. 08:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Aion
2012. júl. 10. 17:05
 7/9 Boldizsár Richárd válasza:
Esetleg Shaiya, vagy ha bírod az animéket eden eternail, silkroad online hasonló aeria games játékok
2012. júl. 10. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Aiont próbáld ki.
2012. júl. 11. 12:28
 9/9 amcsih ***** válasza:
A WoW az túl meseszerű.. A grafja se jó, rossz a motorja.. A perfect world sokkal jobb..Bárhova elmehetsz vagy full bejátszhatóság jó képességek, élethű tájak és emberek. Az és PW jobb mint a WOW
2012. júl. 12. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!