A Bioshock nevű játékban mik ellen kell harcolni és nem durva-e? (való-e 14 éves gyereknek)
Milyen a grafikája?
Megéri-e megvenni?
Nem ijesztő-e?
A Fallout 3 durvább-e nála?
Milyen a hangulata?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
Ha te kérdezted, akkor miért nem ott teszel fel további kérdéseket, hiszen látod hogy válaszolnak rá?
"Ha te kérdezted, akkor miért nem ott teszel fel további kérdéseket, hiszen látod hogy válaszolnak rá?"
Idézet:
"Milyen szabályokat kell betartanom a kérdés kiírásakor?
...
Ne kérdezz több különböző dolgot egy kérdésben. Ezekről egyenként írj ki kérdéseket!
..."
Azt azért te is látod, hogy nem így szokott történni. Ha vannak válaszadók, akkor a kérdező egy válaszban további kérdést is feltehet, és így egy helyen kerül minden megválaszolásra.
Az idézet pedig ide nem igazán illik, hiszen nem különböző dolgot kérdezett, hanem egy adott témáról 5 hozzá tartozó kérdést. Mégis csak átláthatóbb hogy ha mindet egy kérdésen belül tárgyalják ki. Arról nem is beszélve, hogy ezzel a kérdésekhez tartozó időlimit is kijátszható, mert most sem egyesével kérdezte meg azt az 5 darab mondatot.
Grafika: jó
Megvenni: igen
ijesztő: Tud az lenni
Fallout 3: Mondhatjuk
Hangulata: Hát most: egy kihalt víz alatti város. Nem tudom leírni milyen a hangulata :D.
Én 10 évesen Dead Space-el játszottam, 8 évesen horrort néztem és azóta is 2-3 vígjátékot láttam csak. Minden más horror. Lehet hogy csak én vagyok ilyen hogy egyik se viselt meg és gyilkolási vágyam sincs szóval BŐVEN való 14 éves gyereknek szerintem. Legalábbis én nem ismerek olyat aki nem játszott volna már 10 éves kora körül valamilyen 18 karikás játékkal.
Határozattan szép játékról van szó, így 5 évvel a megjelenés után is.
Nagyon is megéri megvenni, kultikus remekműről van szó, 1500 Ft-ért szinte ingyen van.
Engem ugyan könnyű megijeszteni, mégis talán csak az első 5 percben ijedtem meg, szóval nem ijesztő. nem is horror igazából.
Nos a Fallout3 azért véresebb.
Remek hangulata van, sötét és nyomasztó de nagyon élvezetes.
Bolondok és egyes robotok ellen kell harcolni benne.
Én 15 évesen játszottam vele, nem mondanám, hogy azóta bármilyen káros elváltozást tapasztaltam volna magamban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!