SAMP Probléma? Sürgős!
Figyelt kérdés
Amikor játszok akkor kb. az 5. vagy 6. kilépés után elsötétül a kép és hibaüzenet hangot hallok.Ilyenkor nem reagál a crtl+alt+del billentyű kombinációra úgyhogy csak ilyenkor újra indítom.Mi lehet a probléma?Van rá gyógymód?2012. júl. 30. 19:10
1/4 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt megtörtént ez akkor ezelőtt is volt egy hibaüzenet.
2012. júl. 31. 08:00
2/4 anonim válasza:
Rengeteg szajság okozhatja a problémát.
Ha kék hibaképernyőt kapsz mindíg akkor szerintem nézesd meg vkvel, vagy telepítsd újra!
Ha a játékkal kapcsolatos kis hiba üzi van akkor a játékkal van a gáz, újra kelle telepíteni a játékot!
De én szejintem a szan andjasz az nem jó játék me koppizza a vici citit, mindenkit csak ajja tudok buzdítni hogy jáccatok a kjájzisszal!
3/4 anonim válasza:
ja és az új progikat amit az elött raktál föl hogy elb*szódott a game, tiltsad le v töröld!
Ennyit tudok tanácsolni.
4/4 A kérdező kommentje:
Furcsa mert tegnap megint játszottam de akkor hibaüzenetmentes volt.
2012. aug. 1. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!