Akik azt mondják, hogy a Metin2 az MMORPG-k legalja, azok játszottak már rajta az EREDETIN?
egy ujabb felesleges kerdes
tobb ezer mmos mondja a metinre h sz*r, a metint csak par 10-15 eves fanatikus vedi
én is játszottam már de én csak 13 szintig birtam
hát a legalja az biztos
Anno, én is játszottam vele EREDETI szerón 35, vagy 36-os szintig...valóban, az mmorpg-k legalja! 8-12 éves vérpistikéknek való, azt hiszem 6 skill van benne, és azoknak 2 erősebb változata kasztonként...semmi lootolás, és az egész játék csak a space őrült nyomogatásáról szól!
Ha már mmorpg, akkor WoW, Lineage 2, Aion, Rift, esetleg butítotabbak pl Silkroad, Cabal, Allods Online
Kíváncsi lennék, hogy egy profi metin 2 játékos, mit kezdene egy tank dk-val esetleg, fury warrival...encsizni, stb....
Metin2 nél nincs aljasabb játék
Bármely! játék übereli
Szia
Én először olvasgattam a játékról, aztán töltöttem le. Bíztam benne, hogy csak elkeseredett, a játékot abbahagyó, csalók martalékává vált emberek írták le a véleményüket a játékról, aztán belevágtam a kalandozásba.
Rögtön, már az elején belém kötött 2 játékos, idézem:
"huzzál"
"mi láttuk ezt a hejet meg elöbb"
Folytattam tovább...
Ninja voltam, de a kardom többet sebzett, és jobban fejlődtem vele. Ráírtam egy régebbi játékosra, hogy megkérdezzem tőle, hogyan lehet fejleszteni a fegyvereken, mire azt mondta hogy "nem érek rá csírákra".
Mégis, viszonylag 1 napon belül, kisebb-nagyobb megszakításokkal, de elértem a 17. szintet.
Rám írt egy gyerek, a képességkönyvemet akarta megvenni, de mondtam hogy nem eladó, erre elkezdett valós életbeni fenyegetéseket írni, hogy "holnaputan megdöglesz meg tönkreteszem a játékod".
Ezután felmentem a játék fórumára, és tájékozódtam kicsit.
19 oldalt olvastam el a csalók trükkjeiről, és visszamentem játszani, majd szóltam a srácnak, mert ott villogott az üzenete, hogy az üzenetét most továbbítom GM-nek, valószínűleg véget ért a játéka, majd elkezdett megzsarolni, meg fenyegetőzni és letiltottam.
18-as szinten nagyon belassult a fejlődésem, egy csomó fehér íjász csajt kinyírtam, és éppen hogy 1 gömb megtelt sárgán, szóval elunalmasodott a játék iszonyatosan.
Egy tapasztalat gyűrű SÉ árát sokallottam, és mivel az Orion nem is most indult, hanem 7-8 hónapja, így ennek se örültem, mert másoknak már 8 hónapos előnyben voltak a fejlődésben.
Összegzés:
A játékosok csak a saját érdekeiket tartották maguk előtt, és képesek akár 1-1.5 éves barátságokat is felrúgni 1-1 kard vagy felszerelés ellopásáért. Lenézik egymást, csapatmunka 0, és ha kérdezni mertem valamit, azért is én voltam a hibás. Úgy döntöttem, hogy nem várom meg, amíg elérem pl. a 60. szintet, ahol majd egy másodperc alatt meglopnak egy trükkel, vagy feltörik a karakterem.
A játék UNDORÍTÓ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!