Miért mondjátok a Metin2-re és a Gates of Andaronra, hogy a legrosszabb MMORPG?
Linage a régi mmok egyik legnagyobb játéka volt a silkroad-al együtt .
Azért mondják arra a 2re mert a legegszerübb legjobban lebutított mmo-k .
Vitatkozhatsz de ugyis ugyanaz a vége..
Ezt a kérdést már feltették párszor és az egyik kérdésnél pont a gatesről volt szó szal bemásolom mit mondott az egyik válaszoló(és igaza is van)
"álszentek a GMek
-az első szerveren akkora a lagg hogy mozdulni se lehet pont akkor amikor a játék normálisdolgairól van szó(tf,kh,mkh)+a második szerveren is ez lesz majd
-nem adnak a kariknak nagy védelmet
-a fejlődés abból áll hogy iraton ölöd megállás nélkül a szörnyeket amíg nem lépsz annyi szintet hogy át mehess másik iratra ahol aztán szintén ölheted a szörnyeket addig amíg el nem éred azt a szintet hogy át mehess megint 1 másikra és akkor megint kezdj ölni stb. így tovább
-hanem az iratot választot a fejlődés mondjának akkor meg ugyanazokat a pecsiket kell csinálnod megállás nélkül
-ha nem költesz pénzt akkor senki vagy,a kovács kedvenc elfoglaltsága hogy betöri a cuccokat és talán pár százezer vagy millióból összejön 1 normáliscucc
-a 90esek bemehetnek iratra és mindenkit1 lövéssel megölnek,akadályozzák a fejlödést
-tele van pisisekkel akiknek az egojuk azegekigér(na meg persze sok 17+nek is)
-minél több patch jön be annál rosszabb a játék
Most egyenlőre ennyi jutott eszembe nem értem hogy lehet ezt a játékot szeretni.Szerintem a legtöbben csak azért játszanak ezzel mert magyar szerver van belőle.Teljesen egyetértek azokkal akik azt mondják hogy ne játsszon senki goa-val elképesztően béna és undorító ez a játék"
a lineage2 -ert evekig fizettek a jatekosok, ha ez rosz akkor nem tudom mi a jo
a metin es goa elonye hogy magyar, ezert jatszik rakas 10 eves vele
"Aki azt mondja,hogy rossz,az játszott már vele egyáltalán?"
Gondolom igen...főképp mivel nem tudnának példákat hozni,hogy miért rossz,ha nem játszottak volna vele.Tényleg undorító ez a játék a GMekkel az élén,jobban megéri olyannal játszani amiből nincs magyar szerver,mint ezzel.Van pár olyan MMORPG,ahol magyar céhek vannak és az ilyeneknél általában normálisabb a társaság,mint a magyar szervereken+a gatessel ellentétben normális küldetések vannak ás nem hal be a szerver a laggtól,szóval lényegében a gatessel ellentétben lehet élvezni a játékot
Igazat adok abban, hogy a Metin2-ben a fejlődés le van egyszerűsítve. Viszont nézzétek azt is, hogy minden játékban sír a játékosok 70%a, hogy nem lehet warrozni, mert lag van. War közben duplázódik/triplázódik a gépigény. Metin2-ben ha 60-70en waroztunk, akkor sem lagolt a régi gépem ( 1,5GB RAM, 1,6GHz proci, 100 valahany MB-s video kari, majdnem 200 )
Tehát pve része ramaty, de a pvp nekem nagyon bejön. (Számomra a pve minden fajta MMO-ban unalmas, én nem élvezem a botok elleni harcot... én játékosokkal szeretek küzdeni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!