A Dead Space 1,2,3 részek összefüggnek? Szerintetek érdemes letölteni?
Figyelt kérdés
dead2012. júl. 23. 18:09
1/6 anonim válasza:
Szorosan összekapcsolódnak, de a harmadik rész még nem jelent meg. Letölteni nem érdemes, viszont megvenni már annál inkább.
2/6 A kérdező kommentje:
Azért vegyem meg, mert szemét mód letölteni? Hidd el, szponzoráltam én elégszer már a boltokat játékok kapcsán.
2012. júl. 23. 18:55
3/6 anonim válasza:
Minőségi játékokat valóban szemétség lelopni a netről. Főleg úgy, hogy már 2-3 ezer forint környékén kapható mindkét rész.
4/6 anonim válasza:
Én is letöltöttem az 1. és a 2. részt is.De a 2. részt meg is veszem mivel a multi az fergeteges :D
Ja és a kérdésedre válaszolva megéri letölteni.Igaz nem legális.. tehát mire vannak a torrent oldalak? :D
5/6 A kérdező kommentje:
Utolsónak mondanám, hogy letöltöttem az egyest, és beírtam egy kódot is, amit a torrenten adtak meg. Becrackeltem , de amikor el akarom indítani, akkor kiírja, hogy enter your registration code. Nyomom, hogy jó, de ugyanaz megint. Nem indul el. Tudsz valamit ez ellen, vagy te melyik oldalról töltötted le?
2012. júl. 24. 14:01
6/6 A kérdező kommentje:
Már megcsináltam, oké. Elsőre jó fura, szerintem sokszor fogok megdögleni.
2012. júl. 24. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!