Fontos! Valaki, aki játszik az Amnesia: The Dark Descent-el segítene?
Hú de régen csináltam ezt a részt.
Azthiszem úgy kell hogy a fúróval kifúrod azokat a hordókat amik vízszintesen állnak. Aztán oda rakod az edényedet ahol folyik a cucc belőle. 2 hordót kell kifúrni ha jól tudom.
Utána ezt az edényt amibe a cucc van használod azon a járaton amit elzár az a sok kő. Ott vannak asszem alkatrészek a lifthez.
Ha megvan minden alkatrész akkor bemész a machine roomba, aminek a kulcsát ha jól emlékszem az erkélyen lévő két szoba közül valamelyikben találod egy fiókban vagy asztalon.
Ott beállítod a nyomást az első emeleten. Egy emelettel lejebb bepakolod az alkatrészeket a megfelelő ábrához,
még egy emelettel lejebb pedig telepakolod szénnel a kályhát, megkeresed a 3 fogaskereket ami valahol elvan szórva a machine roomon belül. Azokat bepakolod és elindítod a liftet.
Ezek után kimész a machine roomból, bemész a liftbe és elindítod.
Az levisz valami börtönbe. Ott kezdődik az igazán szaratós rész :D
De az is lehet hogy a kulcs a machine roomhoz valami olyasmi szobában van amit úgy tudok körülírni hogy:
Bemész egy ajtón szembe veled a szobát elválasztja egy kőasztal. Balra fal van Jobbra van 3 ajtó és nem akarok spoilerkedni :D
Amnézia játékosok sorai közt olvasok:
Nem akarok spoilerkedni = fosatós rész lesz :D
Persze :) Kb. egy lányt ismerek aki ezzel a játékkal játszik,
vele együtt játszottam de még így is volt sikongatás :D
Amúgy nem vittem én se végig, valahol a börtön belsejében járok. Valószinüleg meg fogsz előzni, mert nem játszok sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!