Az összes Gta-ba miért nincsen gyerek?
Figyelt kérdés
gta,gta gyerek#GTA #gta gyerek
2012. júl. 11. 18:59
1/15 anonim válasza:
Abból a szempontból érthető, hogy a karakterek megtámadhatóak, és egy gyerek bántalmazása vagy megölése mégis csak más, mint egy felnőtt esete.
A hierarchiában is sokkal lentebb van az, aki kiskorút bántalmaz, mint aki felnőttet.
2/15 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkoztam. Meg azon is hogy állatok miért nincsenek benne. Mármint kutya,macska meg ilyenek xD De szerintem van olyan mod amivel lehet gyereket belerakni
3/15 A kérdező kommentje:
sztem vicces lenne ha lenne benne :)
2012. júl. 12. 15:38
4/15 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy a Gta 5-ben már lesznek állatok :) Gyerekeket alap, hogy nem tesznek egyikbe sem a fentebb írtak miatt..
5/15 anonim válasza:
Ezeken én is filóztam : D
Bully játékot ajánlanám,nekem bejött:D
kicsit más kategória de rockstar game
6/15 HotChoc válasza:
A Rockstar már így is hatalmas botrányt kavart ezzel a féktelenül gyilkolós játékkal. El tudod képzelni, mi lenne ha gyerekek is lennének benne? Abban a pillanatban betiltották volna az egész világon! Persze a gyilkolás gyilkolás, na de azért egy kisgyermek és egy rád támadó bandatag megölése közt is van különbség...
7/15 anonim válasza:
˝sztem vicces lenne ha lenne benne :)˝ Ez már beteges. Főleg egy 9 évestől...
Az is vicces lenne ha őket gyilkolnád?
Am egyszerűen meglehet csinálni...
8/15 A kérdező kommentje:
honnan veszed hogy kilencvagyok?
2012. júl. 13. 13:03
9/15 anonim válasza:
máté03
2003?
Mert általában azt szokta jelenteni, mármint az évazámot amikor született az illető.
Na mind1 de a lényegen nem változtat, ja és az értelmi szinted is valszeg ennyi :)
10/15 A kérdező kommentje:
03=3 a kedvenc számom
2012. júl. 14. 12:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!