Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Guild wars BWE3? Bővebben lent.

Guild wars BWE3? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van olyan, akinek már van kulcsa a következő bétára, és gépközelben lesz hnap 9körül? (Igazából annyira nem is lényeg, h legyen már kulcsa)

Mivel a curse.com oldalon hnap van kulcsosztás 9kor, de sajnos nem tudok gépközelben lenni, olyantól kérénék segítséget.

Ha tudna nekem kulcsot szerezni, azt meghálálnám, ha még érdekel vkit az 1ben tudok adni vmi cuccot (pl egy tormented pajzsot :D ).

A lényeg ha van vki aki ilyenbe tudna segíteni, az írna itt, vagy privibe küldene üzit. Megbeszélnénk mindent, azt is h pl a 1ben kell e neki amit írtam

köszi

#bwe3
2012. júl. 9. 18:01
 1/1 Queasy ***** válasza:
Szereztem volna neked, de azt mondja nekem a cucc, hogy a curse.com oldalon premium szintű accountomnek kell lennie. :I
2012. júl. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!